Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-07, 05:50   #46
omer_evran
Administrator

omer_evran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2147636
omer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Oduluomer_evran Resım Yarısması Odulu
omer_evran - AİM üzeri Mesaj gönder omer_evran - MSN üzeri Mesaj gönder omer_evran - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
bloc2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Şiödi ben cnb den ilk acıldığı zamandan itibaren alışveriş yapıyorum. kartımın ve benim kimlik bilgilerim olmak üzere herşeyim ellerinde mevcut.ilk alınan üyeliklerde fax istiyolardı yollamıştım. Bu zamana kadar ödemelerin hepsini kartımdan cekti. bazen kartın limitinin başka yerlere kullanılmasından kaynaklanarak hesap 2 yada 3 defa gecici olarak bloklandı ancak tekrar aktif olup cekmeleri gereken tutarı cektiler. suanda halen hesabım aktif ve halen alışveriş yapıorum ve cnb parasını alıyor.
Ama 4 aydır pre almadığım en son alınan üyelikte silver olmaasına rağmen yani en son alınan pre olmamasına rağmen 5 ay önce alınan bronze yüzünden charım nasıl banlanır? ödemelerin hepsi yapılmış gözüküo bendeki hesap detaylarına göre. 5 ay boyunca ben yaklaşık 15 işlem daha yaptım onlarda sorun olmazken nasıl olurda 5 ay önce ki preden char banlanır. Bunla ilgili bi acıklam istiyorum madem işleri o kadar iyi biliyorsunuz? beni banlayan k2 mi yoksa cnb den mi kaynaklanıo? cnb den kaynaklanıosa 15 işlemi (toplam 50 filandır) yapan cnb neden 1 işlemi yapamayıp benim banlanmama neden oluyor?
www.clickandbuy.com 'a C&B ye kayıtlı mail adresini ve şifreniz ile login olup, ödeme geçmişinizi inceleyiniz. Eğer 5 ay önce alınan bir premiumun parası çekilememiş ise orada hesap bakiyeniz gözükür.

Eğer siz o paranın kredi kartınızdan çekildiğini düşünüyor iseniz, Kredi kartınızın geçmiş dönemlerdeki hesap ekstrelerini bankanızdan isteyip C&B ile Kredi kartı hesap ekstrelerinizi karşılaştırın.

1- Eğer hata sizden kaynaklanoıyor ve para çekilememiş ise C&B ye ulaşın ve ödenemeyen miktarın kartınızdan çekilmesini isteyin.

2 - Yok eğer C&B den kaynaklanıyor ise hata yine telefon açın hatta kredi kartı ekstrenizi taratın, C&B hesap özetlerinizide taratın, ve size yatmadı denen paranın kredi kartından çekildiğini onlara kanıtlayan belgeleri ekleyin ve gönderin.

Her iki durumdada sorununuz çözülecektir.

[center]
omer_evran isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla