Görüyorumki insanları karalamak ne kadar da kolaymış..Birileri yazmış babasının hayrına yapmaz diye..Biz xtrap ın çözümünü kendi sitemize gelen şikayetler üzerine ürettik, kısacası ürettiğimiz macro yu rahat kullanabilsinler diye amacımız kimseyi hacklemek değil..Ama gelde anlat anlatabilirsen..Sanırım forumda da sorun var RoyalFlush ın açtığı konuyada yazdım ama msj ım gözükmüyor..Birincisi bu oyunda ne iteme nede paraya ihtiyacımız..İtem mi istiyoruz çıkarız dağlara indiririz 30 tane ultima alırız paşa paşa dropumuzu ve bunuda zamanında yaptık hatta mokunu çıkarana kadar yaptık..Baktık sadece itemle olmaz macro üretmeye karar verdik oturup haftalarımızı verdik 0 dan Türkçe bir macro yazdık.. Şuan koxp.net iflas etmiş durumda tek rakipimiz heavenfire .. Bu işten milyarlar kazanabilcek durumdayız neden bir kaç kıçı kırık char dan çıkıcak 1-2 itemde gözümüz olsunki.. Biz xtrap çözümünü üretirkende getiripte burda yayınlamak için üretmedik, sadece kendi sitemizde üyelerimizin xtrap sorununu çözmek için üretmiştik..Ama mallık bende gelip buraya konu açmayı ben önerdim..Önermez olaydım daha hiç kimsenin başına bişi gelmezken kendini bilmez 1 tane kazma çıkıp daha bi moktan anlamazken sağdan soldan lamer forumlarından okuduğu yazıları getirip buraya copy paste yapıp ortalığı ayağa kaldırdı.. Bu forumdaki çoğu yetkiliyle iyi bir geçmişimiz vardı..Soruyorum Vivala(selim abi) sen bizim böle birşey yapcağımıza inanıyormusun

Yada exaa Yada Battalion_tr

..Ama milletimin insanı karşılıksız birşey yapılınca sanıyorki saman altından su yürütülüyor..Daha sütten ağzı yanmamışken gelip saçma sapan msj lar atanlar bu konunun altında art niyet arayanlar O gün geldiğinde bu ithamlarının altından nasıl kalkıcaklar çok merak ediyorum..1 saat önce telefonuma bir msj geldi ve hayatımda asla böle bir msj beklemiyceğim kişi resmen beni arkamdan vurdu..
Alıntı:
|
olum büyük bela alacan başına forum karisti dns den milleti hacklicekler flan die eer ole bisi varsa solede bizim charlar patlamasın uzulurm
|
Msj aynen böle benim için artık bu msj ı çeken kişi bitmiştir..Ben bu kişiye gözümü kırpmadan charımı emanet ettim yeri geldi onun borcu için kendi charımı sattım ama şimdi görüyorumki benim iyi niyetime benim dostluğuma layık değilmiş..Son kez sölüyorum DNS leri kullanmayın kimsenin ağız kokusunu çekecek durumda değiliz artık..