Alıntı:
charr adlı üyeden alıntı
Bak şimdi dostum ben sana ip adresimi veriyorum.. 85.103.90.124 buna girip modemimden kendine bir port açmayı dene hatta ben sana kolaylık olsun 3422 numaralı portu açayım sen bunu hackle.. senin hatrına şimdi denemek istersin diye firewall ve av yide kapatıyorum.
Bakın sevgili kardeşim şimdi verilen dns leri kullanan herkesin teker teker iplerini toplayıp :D modem konsollarına girip hacklemek için ömürmü yeter ve teknik olarak ne kadar mümkündür merak ediyorum sen bana benim ip üzerinden bunu uygulamalı göster charım senindir, sonuna kadarda helal olsun. |
Ilk defa dogru bi yazi okudum kardeş ellerine sağlık.
Benim ko2le olarak 10,000+ kullanıcım var. Yapmış olduğumuz programı kullanıyorlar onların güveni bize yeter artar bir kaç cahil yorum yapmış yapmamış hiç umrumuzda değil. Aslında biliyormusunuz kullanmamanız bizim için daha iyi kendi kullanıcılarımız girsin diye yapmıştık siz kullanmazsanız sunucu daha rahat olur. Hata bizdeki bu hizmeti hakketmeyen insanlara sunduk. Ilk defa karşılıksız bir iyilik yaptık ondada hata yaptık meğerse ülkemizde anlayış karşılıksız iyilik olmazmış..
Yukarda Allah var o herşeyi görür atılan iftirayıda yapılan iyiliğide.. Kimsenin emeğinde gözümüz yok içimiz rahat bu yeter bize.
Bi başlıkta açıklama yapmışlar >
http://www.knightonline.gen.tr/showp...5&postcount=39
Saygılarımla!