| ||||||
| Clan Başvuruları Girmek istediğiniz clan için başvurularınızı burdan yapabilirsiniz.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Özel Üye Üyelik Tarihi: Aug 2005 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 600 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beyler aresde PraT€s™ clanına +45 elemanlar aranıyor. Npniz olursa daha iyi olur. Aresde Prof43 e pm atsınlar Not: Resserlar önceliğimizdir Leader: Prof43 Asisitler: asiruzgar/muqama |
| | |
| Reklam alanlarımız |
| | #2 |
| 40-55 LvL Üyelik Tarihi: Aug 2005 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 85 ![]() |
bi şey sorcam senin npn varmı cunku o clanı gordum ezık saylırsınız bı tane adamınız mux07mı ne arenada herkeze küfür edıodu wallah
|
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 600 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi adamın küfür etmesi beni ilgilendirmez hem kimse durduk yere küfür etmez.. ayrıca yeni bi clanını hemen npsi olmazı zor ama yinede bizim adamlarımızın npleri var... ezik olayına gelince herkes başta eziktir ama sonradan gelişir hem biz 45+ adamalr arıyoz 60lık adamalr aramıyoruzki. gerçi 45+ adamaların hepsi pelerinli clana girmek isterler ( sen gibi ) ama biz yinede gelenlere kapımız açık. Biz clana adam arıyoruz başka konularla kafamızı karıştırma... ok kardeşim yanlış bi şey dediysem kusura bakma iyi oyunlar |
| | |
| | #4 |
[quote=FrAnSuVa]( sen gibi ) mi dedin sennnn ben kimim bilionmu arkadas ayrıca biz knightonline.gen.tr sitesi ve üyeleri küfür ve ksye karsıyız bunuda sana sölim |
| | |
| | #5 |
aga sana bi şey diyon yok sen bizim clanımız hakkında yorum yapıyorsun biz bi şey demiyoz . biz de sana bi şey dediğimizde bi şey demicena aga sonuna yazdım yanlış bi şey dediysem özür dilerim diye ok..... Sen yazıyon istediğini biz yazınca sen benim kim olduğunu biliyommu iyi o zman aga lwli yüksekler istediğini yazsın biz onalra bi şey diyemeyelim var mı böle bi şey..
|
| | |
| | #6 |
ayrıca muty denilen adam clandan çıktı... bi adamın yüzünden bana böle davranmanın ne anlamı var dostum bizde küfüre karşıyız hem ben küfür ettiğimi hiç hatırlamıyorum... böle herifler yüzünden sen bana fırça atıyorsun... senden özür diliyorum ama inan ben yanlış bi şey dediğime inanmıyorum.. siz gibi lwli yüksek adamalr bizleri clanalra almayınca bizde kendimiz bi şeyler olmak istiyoruz ama bize ezik diyorsun....
|
| | |
| | #7 |
| 40-55 LvL Üyelik Tarihi: Aug 2005 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 86 ![]() | ![]() ![]() alem adamlarsınız
__________________ [b][color=Indigo][font=Comic Sans MS] Charlarım: sHauLa_TR-Mage-lvl57 SH4-Priest-lvl52 sH4uL4_TR-Rogue-lvl43 Server:Cypher Knight online ı empire yapanın ta A................... World of Warcraft in K.E. out |
| | |
| | #8 |
| 62+ MasTeR Üyelik Tarihi: Aug 2005 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 120 ![]() |
fransuva Ben gelirim ? 48 fire full paper |
| | |
| | #9 |
ok aga sen Prof43 pm at o leader.. ok saolasın geldiğin için..
|
| | |
| | #10 |
bak orada sen gibi dediğine sinir oldum ben pelerın hastasımıyım ben zaten almalibredeyim alıcaksan bende yeni bi rouge actım lvl 42 %71 elmorad assasıan sana pm atarım oyunda anlasırız
|
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |