| ||||||
| Click & Buy ile ilgili Sorularınız Click & buy ile yaşadığınız sorunları bu başlık altına yazabilirsiniz.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| BuUzZ Üyelik Tarihi: Sep 2006 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cardfinans ile C&Bdan alışveriş yapıyorum. ancak 3. kez limitim yeterli olmasına rağmen ödeme hatası yaşadım. Bunun banka ile bi ilgisi olabilir mi? Limitim kesinlikle yeterli hatta kat kat fazla. 3. olması bi problem olur mu? Ayrıca korkum şu: Lütfen konuyu aydınlatmak için 7 gün içerisinde "ClickandBuy" <accounting@clickandbuy.com> adresine bir e-posta gönderin veya +90 212 4 142 797 numaralı telefonu arayarak servis ekibimize başvurun. Bu yüzden tutarı yeniden tahsil edeceğiz. Kredi kartınızın kullanım süresi dolduysa, girilen bilgileri www.clickandbuy.com adresindeki servis alanınızda güncelleyebilirsiniz. Ödeme yapıldıktan sonra ClickandBuy sistemini kullanımınız tekrar etkin hale getirilecektir. Tekrarlanan ödeme gecikmelerinde, başka bir resmi bildirim olmaksızın, sözleşmede belirtilen ek hizmetleri reddetme ve ayrıca sözleşmeyi süresiz feshetme yetkisine sahip olduğumuzu bilmenizi isteriz. şekline dilgi vermişler. 1 hafta içinde ödemek istiyorum ama yine problem olursa ban yemem gibi bi risk var mı? |
| | |
| Reklam alanlarımız |
| | #2 |
Tecrübe Puanı: 80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
upupup yardım lütfen
|
| | |
| | #3 |
| NonStopMasterS Üyelik Tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() |
Parayi cekemezlerse 1 hafta icerisinde prosedure gore ban isteginde bulnuyorlar .Sana tavsiyem Click&Buy kullanma bir daha Kesn en iyisi
|
| | |
| | #4 |
| Cyper ın Gralı Üyelik Tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesınlıkle banlanırsın. bence once bankanı ara ve özellıkle belırt clıck buy odemelerımde hıcbır sorun yasanmasını ıstemıyurum de altını cızerek belırt. banka sana yol gosterır.
__________________ COK ÖZLEDİK SENİ |
| | |
| | #5 |
tamam click&buy'ı arayarak tekrar denemelerini istedim daha öncesinde de bankaya para yatırdım. problemi tamamen çözmüş bulunmaktayım.
|
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |