Üyeler: 186.014 | Konular: 179.574 | Mesajlar: 1.957.529
Geri git   KnightOnline, Knight Online, WOW, Silkroad , CabalOnline, 9Dragons, DOTA, Counter Strike ve Dahası.... > Knightonline.net Forum Alanı > Click & Buy ile ilgili Sorularınız
Sayfaya güncelle 3. kez ödeme sorunu yaşadım...
Click & Buy ile ilgili Sorularınız Click & buy ile yaşadığınız sorunları bu başlık altına yazabilirsiniz..
Yanıtla

Seçenekler Stil
Alt 19-03-07, 14:55   #1
BuUzZ

dgunseli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 80
dgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond repute
Standart 3. kez ödeme sorunu yaşadım...

Cardfinans ile C&Bdan alışveriş yapıyorum. ancak 3. kez limitim yeterli olmasına rağmen ödeme hatası yaşadım. Bunun banka ile bi ilgisi olabilir mi? Limitim kesinlikle yeterli hatta kat kat fazla. 3. olması bi problem olur mu? Ayrıca korkum şu:
Lütfen konuyu aydınlatmak için 7 gün içerisinde "ClickandBuy" <accounting@clickandbuy.com> adresine bir e-posta gönderin veya +90 212 4 142 797 numaralı telefonu arayarak servis ekibimize başvurun. Bu yüzden tutarı yeniden tahsil edeceğiz.

Kredi kartınızın kullanım süresi dolduysa, girilen bilgileri www.clickandbuy.com adresindeki servis alanınızda güncelleyebilirsiniz.

Ödeme yapıldıktan sonra ClickandBuy sistemini kullanımınız tekrar etkin hale getirilecektir.

Tekrarlanan ödeme gecikmelerinde, başka bir resmi bildirim olmaksızın, sözleşmede belirtilen ek hizmetleri reddetme ve ayrıca sözleşmeyi süresiz feshetme yetkisine sahip olduğumuzu bilmenizi isteriz.
şekline dilgi vermişler. 1 hafta içinde ödemek istiyorum ama yine problem olursa ban yemem gibi bi risk var mı?

Nick:CoTyLeDon
Server: Logos
LvL:72
Helis akar Cz bakar...
dgunseli isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Reklam alanlarımız
Alt 20-03-07, 02:08   #2
BuUzZ

dgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond reputedgunseli has a reputation beyond repute

upupup yardım lütfen

Helis akar Cz bakar...

Alt 20-03-07, 02:57   #3
NonStopMasterS

XLAW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 42
XLAW will become famous soon enough

Parayi cekemezlerse 1 hafta icerisinde prosedure gore ban isteginde bulnuyorlar .Sana tavsiyem Click&Buy kullanma bir daha Kesn en iyisi
XLAW isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 20-03-07, 06:00   #4
Cyper ın Gralı

somadeva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 96
somadeva has a reputation beyond reputesomadeva has a reputation beyond reputesomadeva has a reputation beyond reputesomadeva has a reputation beyond reputesomadeva has a reputation beyond reputesomadeva has a reputation beyond reputesomadeva has a reputation beyond reputesomadeva has a reputation beyond reputesomadeva has a reputation beyond reputesomadeva has a reputation beyond reputesomadeva has a reputation beyond repute

kesınlıkle banlanırsın. bence once bankanı ara ve özellıkle belırt clıck buy odemelerımde hıcbır sorun yasanmasını ıstemıyurum de altını cızerek belırt. banka sana yol gosterır.

COK ÖZLEDİK SENİ
somadeva isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 21-03-07, 13:05   #5
BuUzZ

tamam click&buy'ı arayarak tekrar denemelerini istedim daha öncesinde de bankaya para yatırdım. problemi tamamen çözmüş bulunmaktayım.

Helis akar Cz bakar...

Yanıtla

Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)

Seçenekler
Stil