| | #1 |
| 50-60 LvL |
Dota 6.51. in botlarla oynanan türü. Bot deyip geçmeyin bayağı güzel oynuyorlar ![]() Kendim upload ettim. Dosya temizdir. Çalışmaktadır. Her hangi bir sorun olursa buraya yazabilirsiniz. http://*****share.com/files/10498520...evision_02.zip Nasıl atılacağını bilmeyenler için: Frozen Throne un kurulu olduğu klasörü açın. Maps adlı klasörü açın. Dosyayı buraya atın. Tamamdır |
| | |
| Reklam alanlarımız |
| | #2 |
| Emekli Mod.. Üyelik Tarihi: Dec 2006 Yaş: 100
Tecrübe Puanı: 167 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saolasın ya
__________________ |
| | |
| | #3 |
| 50-60 LvL | ne demek görevimiz ![]() Eğer dosyaya güvenmeyen olursa pm atsın orjinal adresini vereyim. |
| | |
| | #4 |
| 62+ MasTeR Üyelik Tarihi: Jan 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 97 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her türlü botlu versiyonlar için www.epicwar.com
__________________ Eskişehirde Her Seviyede KİMYA Dersi Verilir ![]() Başka Diye Soranlara İnat SAMSUNSPOR |
| | |
| | #5 |
| 0z3Rk |
güvenmeyin buna hekır bu ![]() asdasdadas ![]() ![]() ![]() ![]() tufan'ında belirttiği gibi epicwar'dan yada www.eurobattle.net adresinden bütün map'leri bulabilirsiniz.... epicwar'da ayrıca daha birçok başka map ve amatör paylaşım map'leride bulabilirsiniz ![]() Ayrıca şaka yapıyorum taratmaya gerek yok indirin ve oynayın noobdur ama temizdir
__________________ DOTA Chen-Holy Knight Rehberi |
| | |
| | #6 |
| Rogue Üyelik Tarihi: May 2006 Yaş: 15
Tecrübe Puanı: 66 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bu 6.51 ai yi çalştrmak için illa yeni patch lasım mı yoksa 1.21 normallede oynanır mı ?
__________________ Yaşasın Humanlar !!!!!!!!! Xte human üstünlüğü...!!!! |
| | |
| | #7 |
| 50-60 LvL | 1.21 ile oynanır. |
| | |
| | #8 |
| 10-30 LvL Üyelik Tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
upupupupupupupupupupupupupup
|
| | |
![]() |