| ||||||
| Gereksiz Mesajlar Bölümü - Serbest Kürsü - Post Kasmak - Geyik Yapmak Aşırı Serbesttir....... Gereksiz Mesajlar Bölümü - Serbest Kürsü - Post Kasmak - Geyik Yapmak Aşırı Serbesttir............. Geyik Yapmayanı Dövüyorlar Merkezi ..... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Priest |
Varan 1; Adamın Biri Ölmüş Mezar Taşınada Şunu Yazdırmış. Geldi Geçti Hayat Çekti Dert Gam Sana Doyamadan Gittim Ey Sevgili 4m Kadının Birininde Kocası Ölmüş Fatiha Okumaya Giderken Mezartaşındaki Yazıyı Görmüş.Onada Fatiha Okumuş.Mezar Taşınada Şunları Yazmış Mezar Taşın Dikine Dikine Sağ Olaydın Oturmazmıydım ..ikine Varan 2: Doktorun Biri Şehire Doğru Giderken Yol Üstünde Bir Köye Geçmiş.Geçerken Bakmışki Herkes Biryerde Toplanmış Ağlıyor.Gitmiş Yanlarına Demiş Hayırdır.Demişler Yeni Gelin Vardı O Öldü Ona Ağlıyoruz Demiş.Doktor Bakayım Ben Demiş.Bakmış Kıza Kız Yaşıyor.İyileştirirkende Dayanamayıp Yerleştirmiş Kız****öylülerden Biride Doktoru İzliyormuş Gizliden.Köylüler Teşekkür Etmişler Doktorda Eyvallah Diyip Köyden Ayrılmış.Aradan Bi Zaman Geçmiş Doktor Tekrar O Köye Yolu Düşmüş Bakmışkı Camide Herkes Kuyruk Olmuş Bekliyor.Sormuş Ne Kuyruğu Bu Diye.Köylülerde DOKTOR BEY HOCA ÖLDÜDE SENİN İYİLEŞTİRME YÖNTEMİNİ UYGULUYOZ DAHA Bİ SONUCA VARAMADIK ![]() Beğendiyseniz Yorum Yapmanız Yeterli
__________________ Öneri-Soru Ve Küfürleriniz İçin Mail Adresim AmrDiabtr@hotmail.com ![]() Satılık Ardream Char (57 LvL Priest) http://www.knightonline.net/cypher-p...st-204494.html |
| | |
| Reklam alanlarımız |
| | #2 |
| 35-40 LvL Üyelik Tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() |
bi tanede ben diyim Bi adam ekmek carpsın ekmek carpsın diyp duruyomus. Birqün yolda giderken ekmek arabası carpmıs
__________________ www.myspace.com/ideafoe |
| | |
| | #3 |
| combo+minor=ReaL1sBack Üyelik Tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 97 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hühüühe güzel miş
__________________ |
| | |
| | #4 |
| 30-40 LvL Üyelik Tarihi: Nov 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 230 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzelmiş yaw
__________________ Grakonda YTLile; +8raptor +8giga dual roc dual pe in ib +8 warrior shel set alınır irtibat:alım işlemleri suan icin dondurulmustur |
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |