| | #1 |
| Misafir
|
evet kardeşler 6 anahtarı bulamadım giti bug varmış diyolar işte bunu bilene rep puan iyi gider |
|
| Reklam alanlarımız |
| | #2 |
| Ilıman yaradılışlı kıplan Üyelik Tarihi: Jul 2005 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svaş zamanını bekle baladıktan sonra tada birterken karus begın ınvared yasısı cıkıyor ya ozaman 5 dk ıcınde ılk asgada cıkar ordanda asgadan goblınlere gıderken kı yıkıntılarda cıkar dun ben alamadan comfrım yedı ![]() savasş bıtınce cıkmıştı
__________________ Goruda ve 1Turk manzara izlerken The CaRiSMa My LiFe (Efsane) ÜNİG İTEMLER GIZ TAVLAMA OLAYI --------- SABREDİN YAKINDA KIPRAŞIM VAR |
| | |
| | #3 |
| Ilıman yaradılışlı kıplan Üyelik Tarihi: Jul 2005 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
savaş zamanı çıkar pıana tp nın orda da gorunur ama asıl savaş başladıktan ılk 5 dk sonra yada savaşın bitimine korus begın ınvated yasısı cıkınca asgada cıkar ordan da asganın hemen assasındakı yıkıntılara gıder
__________________ Goruda ve 1Turk manzara izlerken The CaRiSMa My LiFe (Efsane) ÜNİG İTEMLER GIZ TAVLAMA OLAYI --------- SABREDİN YAKINDA KIPRAŞIM VAR |
| | |
| | #4 |
| 40-55 LvL Üyelik Tarihi: Nov 2005 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 75 ![]() |
6. anahtarın yerinni söylüyorum ares1 de sawaşta goblinlerin orta kapısın çıkar.clan olarak biz de arıoduk sawaş anında goblinlerin kapısında bulduk.KOLay gelsin
|
| | |
| | #5 |
| 40-55 LvL Üyelik Tarihi: Nov 2005 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 75 ![]() |
6.anahta sawaş anında goblinlerin orta kapsıında oluyor.! ben ordan aldım
|
| | |
| | #6 |
| Hidden Moderator Üyelik Tarihi: Sep 2005 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 107 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6 ncı anahtara kadar hepsini 15 dakkada buldum, kaç gündür 6 yı bulamıyom
__________________ SilkRoad (Muahahhah )Server: Troy (Nick: DiKMeN) Guild: ISTANBUL1453 "Lvl5" (Master) Karakter: Glavie Lvl: 77 Wolf: 77 Job: Hunter - Trader |
| | |
| | #7 |
| 10-30 LvL Üyelik Tarihi: May 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
6. Anahtar El Moradda Grayy Ozzylerin Yaninda Apeler Var Onlarin Arkasinda Agalar
|
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |