Üyeler: 195.558 | Konular: 183.158 | Mesajlar: 2.006.908
Geri git   KnightOnline, Knight Online, WOW, Silkroad , CabalOnline, 9Dragons, DOTA, Counter Strike ve Dahası.... > Knightonline.net Forum Alanı > Knight Online Genel Konular
Sayfaya güncelle 0 np
Knight Online Genel Konular Knight Online Hakkında ki Bütün Bilgileri Ve Duyuruları Bulabileceğiniz ve Paylaşabileceğiniz Bölüm...
Yanıtla

Seçenekler Stil
Alt 30-10-07, 16:51   #1
35-40 LvL

masyzgt66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 30
masyzgt66 is a jewel in the roughmasyzgt66 is a jewel in the roughmasyzgt66 is a jewel in the rough
Standart 0 np

arklar ben c1 de savaşa girdim farkında olmadan ve beni yatırdılar 2-3 kere np 0/0 oldu her oyuna girdiğimde fln main willage 0 national poiants diyor adreama gidemiyorum napa bilirim charı bırakmakmı zorundayım yardım edin
masyzgt66 isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Reklam alanlarımız
Alt 30-10-07, 16:58   #2
Rogue

RayQuaze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 54
RayQuaze has a reputation beyond reputeRayQuaze has a reputation beyond reputeRayQuaze has a reputation beyond reputeRayQuaze has a reputation beyond reputeRayQuaze has a reputation beyond reputeRayQuaze has a reputation beyond reputeRayQuaze has a reputation beyond reputeRayQuaze has a reputation beyond reputeRayQuaze has a reputation beyond reputeRayQuaze has a reputation beyond reputeRayQuaze has a reputation beyond repute
RayQuaze - İCQ üzeri Mesaj gönder RayQuaze - AİM üzeri Mesaj gönder RayQuaze - MSN üzeri Mesaj gönder RayQuaze - YAHOO üzeri Mesaj gönder

100 veya 500 np satın alıcaksın düzelicek

Old Player GoldenChoice & RayQuaze
RayQuaze isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 30-10-07, 17:00   #3
SacReT !

PR0DaTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 27
PR0DaTeR will become famous soon enoughPR0DaTeR will become famous soon enough

Knight Cleric Var Elmorad lıysan emc de karus san lufersonda Knight Cleric'ten alacaksın 100 yada 500 np

PR0DaTeR isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 30-10-07, 17:15   #4
35-40 LvL

masyzgt66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 30
masyzgt66 is a jewel in the roughmasyzgt66 is a jewel in the roughmasyzgt66 is a jewel in the rough

ne kadar parası oyun parası ile?
masyzgt66 isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 30-10-07, 17:24   #5
Zzzzzzz ^^

YouTußeciRuq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 38
YouTußeciRuq will become famous soon enough

1,500(ßirßucuk)m
YouTußeciRuq isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 30-10-07, 20:39   #6
Dev£eT-i A£iye O§ManLı ®

I®onߣood™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 104
I®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond repute
I®onߣood™ - İCQ üzeri Mesaj gönder I®onߣood™ - AİM üzeri Mesaj gönder I®onߣood™ - MSN üzeri Mesaj gönder I®onߣood™ - YAHOO üzeri Mesaj gönder

100 Np = 350k
500 Np = 1.5m

Son Zamanlarda Forumda Kimsenin Kalmamasından ve Forum Yöneticilerinin Çelişkili Davranışlarından Dolayı Forumdan Ayrıldım. Hoşçakal Knightonline.Net , 25.08.2008
.

I®onߣood™ isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 30-10-07, 23:20   #7
ScorpionS__Clubmix!

ofaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 48
ofaaa has a brilliant futureofaaa has a brilliant futureofaaa has a brilliant futureofaaa has a brilliant futureofaaa has a brilliant futureofaaa has a brilliant futureofaaa has a brilliant futureofaaa has a brilliant futureofaaa has a brilliant futureofaaa has a brilliant futureofaaa has a brilliant future

Öh be abi sorduun sorumu beN sana veriim burdaN bi 40k xD bnde 300k Var zateN ehu ehu ehu ve yine ehu : D
Np:3********
Irk:Karus
KingsOfAssasian

World Of Warcraft PlayeR!
ofaaa isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Yanıtla

Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)

Seçenekler
Stil