| ||||||
| Knight Online Genel Konular Knight Online Hakkında ki Bütün Bilgileri Ve Duyuruları Bulabileceğiniz ve Paylaşabileceğiniz Bölüm... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| 35-40 LvL Üyelik Tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() |
lagtan olabilir
|
| | |
| | #12 |
| FreeStyle | KOxp macro vs. gibi progr*****lar...
|
| | |
| | #13 |
| BEŞİKTAŞ'lı | farklı birsey soyleyeceksin sandım
__________________ I'm sTill BuRNiNg In YouR FlaMeS ...!! |
| | |
| | #14 |
| 55-62 LvL Üyelik Tarihi: Mar 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 47 ![]() ![]() |
180-190 damae çok deil bence ve r ile peşpeşe arkandan combo yapablir. priestte olabilir her ardreama gelenin 59 olacağı şart deil sonucta ezik priestte olabilir(illa debuff olacak diye bir şey yok)
|
| | |
| | #15 |
| 10-30 LvL Üyelik Tarihi: Apr 2008 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 13 ![]() ![]() |
okçu olamaz mı 5li ok falan?
|
| | |
| | #16 | |
| BEŞİKTAŞ'lı | Alıntı:
Dedimki 2 side asas...Yalan söyleyecek halim var gibimi duruyorum? İnanmıyorsan pm at adamlara nasılsa isimleri açık ve seçik... Adamlar tek skille 4 kere vuruyo dedim bide ... Biraz daha açık anlatayım adam vurdugu an sağ tarafta bir anda 4 kırmızı satır oluşuyo Ardreamda gez biraz ne demek istediğimi anlarsın Bu adamlar zaten Sert Cocuk ve tamtam gibi...Birbirlerinden ayrılmıyorlar.. Sadece bunlarda değil bir suru var boyle Tanrının işi işte değilmi herkes bir anda ustalaşıyor combo makinesi oluyorlar... . --------------------------------------------------------------- . 2 side Assasin..Elinde bıçakları var ve gorunmez olabiliyorlar kavradın ?
__________________ I'm sTill BuRNiNg In YouR FlaMeS ...!! | |
| | |
| | #17 | |
| Moderator Üyelik Tarihi: Mar 2006 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 575 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Eee Kardeşim biz nabalım herkes bır varsayım soyluyor sende kızıyorsun elımızden ne gelır GM' Miyiz , Bill Gates Miyiz İnsanca varsayım soyluyorum: *Okcu olabilir *Priest Olabilir *Warrior Olabilir *Yada senın dedigin gibi koxp kullanabılır... Bunlar Olagan şeyler Topicteki Arkadaşlarım Bunları Soylemısler fakat sen onlara kızıyorsun anlamış degilim...Lütfen Sakin olalım | |
| | |
| | #18 |
Tecrübe Puanı: 13 ![]() ![]() | |
| | |
| | #19 | |
| BEŞİKTAŞ'lı | Alıntı:
Sanırım fazlaca açıklama yapmamı kızmak olarak değerlendirmissin Ben en başta durumu izah ettim,gene soruldu gene soyledim,,Buna rağmen hala demişsinki ; *Okcu olabilir *Priest Olabilir *Warrior Olabilir *Yada senın dedigin gibi koxp kullanabılır... Demekki anlaşılmıyor... bu 3. soyleyisim... ^^^^bu adamlar assasin^^^^.. Ben olasılıkları sormuyorum size Bu adamlar ne kullanıyorlarda bu kadar seri vurabiliyorlar onu soruyorum Hala bana yok bu olabilir yok su olabilir derseniz gene aynı seyleri tekrarlayacagım ... Aynı şeyi tekrarlamak ne kadar hoşuna gider ? Konuyu takip etmeden yorum yaptığınız meydana çıkıyor.. Anladın ?
__________________ I'm sTill BuRNiNg In YouR FlaMeS ...!! | |
| | |
| | #20 | |
Tecrübe Puanı: 13 ![]() ![]() | Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |