Üyeler: 184.138 | Konular: 178.995 | Mesajlar: 1.919.686
Geri git   Türkiyenin Oyun Bilgi Paylaşım Platformu....KnightOnline, WOW, Silkroad , CabalOnline, 9Dragons, DOTA, Counter Strike ve Dahası.... > Knightonline.net Forum Alanı > Knight Online Genel Konular
Sayfaya güncelle 1 skill ile 4 kere peşpeşe vurma ....!
Knight Online Genel Konular Knight Online Hakkında ki Bütün Bilgileri Ve Duyuruları Bulabileceğiniz ve Paylaşabileceğiniz Bölüm...
Yanıtla

Seçenekler Stil
Alt 12-05-08, 21:43   #31
62+ MasTeR

0GUZREİS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 51
0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute

Alıntı:
NeverMind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Her yazanı terslemekmi ?
Ben sadece uyardım ukalalık yaptıgım birsey yok ....
Eğer ukalalık olarak algılayanlar varsa yazan arkadaslar özür dilerim hepsinden
Katiyen oyle bir amacım yoktu onları yazarken

Ben oyunun herseyini bildiğimi iddia etmiyorum zaten
Sen herseyini biliyomusun bu oyunun?

herşeyi bilmesemde bu konuda bilgiliyim

Güzelliğne aldanıp gözlerine kanmısdım karsılıksız sevgimin cezasıyla yanmısım ne bilirdim güzelim bir gün sende sende seversin sanmıştım.Geçde olsa anladım sevginin bana yalan oldugunu.
0GUZREİS isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 12-05-08, 23:19   #32
Dev£eT-i A£iye O§ManLı ®

I®onߣood™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 100
I®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond reputeI®onߣood™ has a reputation beyond repute
I®onߣood™ - İCQ üzeri Mesaj gönder I®onߣood™ - AİM üzeri Mesaj gönder I®onߣood™ - MSN üzeri Mesaj gönder I®onߣood™ - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Konuyu Açan Arkadaşa Söylüyorum O 4 Tane Skill Oluşumuna Combo Diyoruz Biz. Sen Herhangi Bir Skill , Pot vs Kullanmadığın İçin Ard Arda Gözükür Haliyle Eğer Minor Yapmayı Denersen Kaçarken Bu ss deki Görüntünün Oluşacağını Sanmıyorum

Gelelim Konuya >>> Cut r Stab r Vurulmuş Olabilir Sonuçta Hepsinin Damage i Aynı .

Ayrıca Youtube Açılınca veya Açılmadan Girersen Youtube a Elu (xgenonda bir asas kendisi ) Combo Yaz ve arenada kaçan bir prieste ardı ardına nası 4 damage koyduğunu gör

Son Zamanlarda Forumda Kimsenin Kalmamasından ve Forum Yöneticilerinin Çelişkili Davranışlarından Dolayı Forumdan Ayrıldım. Hoşçakal Knightonline.Net , 25.08.2008
.

I®onߣood™ isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 12-05-08, 23:22   #33
62+ MasTeR

0GUZREİS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 51
0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute0GUZREİS has a reputation beyond repute

Alıntı:
I®onߣood™ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Konuyu Açan Arkadaşa Söylüyorum O 4 Tane Skill Oluşumuna Combo Diyoruz Biz. Sen Herhangi Bir Skill , Pot vs Kullanmadığın İçin Ard Arda Gözükür Haliyle Eğer Minor Yapmayı Denersen Kaçarken Bu ss deki Görüntünün Oluşacağını Sanmıyorum

Gelelim Konuya >>> Cut r Stab r Vurulmuş Olabilir Sonuçta Hepsinin Damage i Aynı .

Ayrıca Youtube Açılınca veya Açılmadan Girersen Youtube a Elu (xgenonda bir asas kendisi ) Combo Yaz ve arenada kaçan bir prieste ardı ardına nası 4 damage koyduğunu gör
+ rep sabahdan beri ben anlatamadım

Güzelliğne aldanıp gözlerine kanmısdım karsılıksız sevgimin cezasıyla yanmısım ne bilirdim güzelim bir gün sende sende seversin sanmıştım.Geçde olsa anladım sevginin bana yalan oldugunu.
0GUZREİS isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 13-05-08, 08:02   #34
10-30 LvL

VurucuRogue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 8
VurucuRogue will become famous soon enoughVurucuRogue will become famous soon enough

hile vardır
VurucuRogue isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 13-05-08, 10:45   #35
40-55 LvL

1907HELLFIRE1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 20
1907HELLFIRE1907 will become famous soon enough1907HELLFIRE1907 will become famous soon enough

1.ve en güçlü ihtimal
Alıntı:
I®onߣood™ adlı üyeden alıntı Mesajı göster

2.ihtimal
bi tbl var kullanılan skill efektlerini iptal ediyo.yani skilleri en hızlı combodan daha seri bi sekilde vurabiliyosun.bu tbl yi kullanıyo olabilir.

ayrica sende gayet ii biliyosundur ki suan yeni bir combo cıkma ihtimali %0.0001. cünkü bu oyunu yüzbinlerce insan oynuyo ve deli gibi combo cesitleri deneniyo.bu saatten sonra cıkacak combo deil olsa olsa bug olur.

Benim icin tıklayın...
http://s13.bitefight.net/c.php?uid=97428
1907HELLFIRE1907 isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 13-05-08, 10:54   #36
55-62 LvL

ummu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 70
ummu is a jewel in the roughummu is a jewel in the roughummu is a jewel in the roughummu is a jewel in the rough

Alıntı:
NeverMind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Kızmak mı ?
Sanırım fazlaca açıklama yapmamı kızmak olarak değerlendirmissin
Ben en başta durumu izah ettim,gene soruldu gene soyledim,,Buna rağmen hala demişsinki ;

*Okcu olabilir
*Priest Olabilir
*Warrior Olabilir
*Yada senın dedigin gibi koxp kullanabılır...

Demekki anlaşılmıyor... bu 3. soyleyisim...
^^^^bu adamlar assasin^^^^..
Ben olasılıkları sormuyorum size
Bu adamlar ne kullanıyorlarda bu kadar seri vurabiliyorlar onu soruyorum
Hala bana yok bu olabilir yok su olabilir derseniz gene aynı seyleri tekrarlayacagım ...
Aynı şeyi tekrarlamak ne kadar hoşuna gider ?
Konuyu takip etmeden yorum yaptığınız meydana çıkıyor..
Anladın ?
Peki sen gelıp buraya soyledın ne icin soyledin 4 skill peşpeşe vuruyorsa banane?
bizene yanı?
bilgilendirmek istiyorsan adam gıbı acarsın konuyu vurdular adamların nıckını soylersın buraya gelıp topice peşkeş cekmekle maalesef olmuyor bu işler....

Suandakı sendeki zihniyeti soyleyeyim...''Topic actın ama ne ıcın actını bılmıyorsun...Topic acmak ıcın acıyorsun!''

Eger Ne istedigini bilseydin topicteki forumdaşlarıma kızmakla hükümle yargılamakla ugrasmazdın...
Ve bende bu arada topici bastan sonra okudum....Unutmaki burası KO Online Problems Departmanı degil....Ko forumudur....

Neyse polemik yapmak ıstemıyorum temennim bundan sonra topic acmadan once ne acacagını kestırıp sonra acmandır ve topictekı arkadaşlarınada '' Anladın,Kavradın? '' Gibi bence Aşalağıcı kelimeler kullanmamandır...

Saygılar sevgılerle

Bu arada bu mesajımı Anlamlandırabıldınmı

.

---------------------------------------------------------------

.
Alıntı:
0GUZREİS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
herşeyi bilmesemde bu konuda bilgiliyim
Oğuzreis sana katılıyorum arkadaşı aşağılamak istemiyorum fakat baktımki arkadaşlarıma ve bana kısaca aleyhimize

bireysel olarak kötü anlamlı cumleler kullanıyor arkadaşı bılgılendırmek ıstedım ve topicin cevabını soyleyeyım....

Arkadaşım eger sen bunu nasıl vuruyorlar dıyorsan arkadaşlarımız 2 mesaj once bana gore aşağıladıgın mesajda belirtmişler

''3.parti programlar ( koxp,macro,pedal v.s v.s )

Yok eger sen bu programların linki v.s .vs istiyorsan ben bu fikirden şunu cıkarırım '' Sende bu hıleyı kullanmak ıstıyorsun ''

Eger hileleri istemek istiyorsan bılkı bu forum o forum degil
ummu isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 13-05-08, 11:14   #37
Super Moderator

D2K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 829
D2K Resım Yarısması OduluD2K Resım Yarısması OduluD2K Resım Yarısması OduluD2K Resım Yarısması OduluD2K Resım Yarısması OduluD2K Resım Yarısması OduluD2K Resım Yarısması OduluD2K Resım Yarısması OduluD2K Resım Yarısması OduluD2K Resım Yarısması OduluD2K Resım Yarısması Odulu

Arkadaşlar Lütfen Bir Konu Üzerinde Yorum Yaparken Yorumlarımız O Konu Üzerinde Olsun Konuya Yazanlar Üzerinde Değil.

D2K isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 13-05-08, 11:31   #38
55-62 LvL

ummu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 70
ummu is a jewel in the roughummu is a jewel in the roughummu is a jewel in the roughummu is a jewel in the rough

Alıntı:
D2K adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar Lütfen Bir Konu Üzerinde Yorum Yaparken Yorumlarımız O Konu Üzerinde Olsun Konuya Yazanlar Üzerinde Değil.
katılıyorum fakat bız secenekler sunuyoruz fakat arkadaşımız galıba unutkanlıgına gelmıs ne ıstedıgını bılmıyor....neyse sızden rıcam eger cok daha polemık olursa konuyu kıtlemenız...
ummu isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 13-05-08, 11:50   #39
365 gün 52 berbat hafta..

K4jmeR_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 29
K4jmeR_ is a name known to allK4jmeR_ is a name known to allK4jmeR_ is a name known to allK4jmeR_ is a name known to allK4jmeR_ is a name known to allK4jmeR_ is a name known to all

Sanırım sen birisinle vs yaparken öteki asas ks yapmaya gelmiş...
İşte kanımca sana ksci olan en ezik 2 skill vurmuş ki onların damageleri de çok düşük öteki damageler de r vurmuş olabilir...YAni 2 skill damge + r damge =4 damage Nasıl formül?

2008 © by K4jmeR_

K4jmeR_ isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 13-05-08, 16:09   #40
BEŞİKTAŞ'lı

NeverMind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 85
NeverMind is on a distinguished road
NeverMind - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
ummu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Peki sen gelıp buraya soyledın ne icin soyledin 4 skill peşpeşe vuruyorsa banane?
bizene yanı?
bilgilendirmek istiyorsan adam gıbı acarsın konuyu vurdular adamların nıckını soylersın buraya gelıp topice peşkeş cekmekle maalesef olmuyor bu işler....

Suandakı sendeki zihniyeti soyleyeyim...''Topic actın ama ne ıcın actını bılmıyorsun...Topic acmak ıcın acıyorsun!''

Eger Ne istedigini bilseydin topicteki forumdaşlarıma kızmakla hükümle yargılamakla ugrasmazdın...
Ve bende bu arada topici bastan sonra okudum....Unutmaki burası KO Online Problems Departmanı degil....Ko forumudur....

Neyse polemik yapmak ıstemıyorum temennim bundan sonra topic acmadan once ne acacagını kestırıp sonra acmandır ve topictekı arkadaşlarınada '' Anladın,Kavradın? '' Gibi bence Aşalağıcı kelimeler kullanmamandır...

Saygılar sevgılerle

Bu arada bu mesajımı Anlamlandırabıldınmı

.

.

Oğuzreis sana katılıyorum arkadaşı aşağılamak istemiyorum fakat baktımki arkadaşlarıma ve bana kısaca aleyhimize

bireysel olarak kötü anlamlı cumleler kullanıyor arkadaşı bılgılendırmek ıstedım ve topicin cevabını soyleyeyım....

Arkadaşım eger sen bunu nasıl vuruyorlar dıyorsan arkadaşlarımız 2 mesaj once bana gore aşağıladıgın mesajda belirtmişler

''3.parti programlar ( koxp,macro,pedal v.s v.s )

Yok eger sen bu programların linki v.s .vs istiyorsan ben bu fikirden şunu cıkarırım '' Sende bu hıleyı kullanmak ıstıyorsun ''

Eger hileleri istemek istiyorsan bılkı bu forum o forum degil

Asılsız,boş,hiç bir dayanağı olmayan,tamamıyla mantıksız sözler...Suclamaların neresinden başlayacagımı şaşırdım Sanki oyunda ne kadar hile war hepsini kullanmısımda gelip burda kendimi savunuyomusun gibi oldu bu

iyi okudum diyorsun iyi okumus olsan kac kere ozur dilediğimide gorurdun
Onları buraya yazmak isine gelmedi sanırım ..Ben ya***ı bir insanım, yıkıcı asla olmadım olmam...

Actıgım konudan sananeyse yorum yazmassın olur biter..Zorla kolundan tutup sana illa yorum yap diyen olmadı..Actıgım konuları elestirmek sana duser mi modlar varken ?_...

Anladın kavradın gibi sozleri kotu anlamda ,aşalayıcı bir tavırla kullanmam sana oyle geliyorsa o senin kendi sorunun..En az 2-3 kere ozurumu diledim yanlıs anlasılmamak icin...En az 2-3 kere de bu adamlar asasin dedim
Senin en son yazdıgın en son cumle (Buyuttum ki tahat goresin diye) aşalılamaya çalışmaktan oteye gidemez..Anca çalışırsın ...Sana oyle geliyormus ya

Eğer Su zamana kadar su oyunda en ufak bir hile yaptıysam Allah benim her türlü cezamı versin

Sende bu tip bir cumle kullanabilirmisin?Kurabilirsen ne mutlu sana ..

Yapacak olsam merak etme Dupe zamanı 4574389579384692357293 tane gb dupler ve coktan oyundan sıkılıp bırakmıs olurdum..Id numaramdan oyunu yeni ogrenen birisi olmadıgımı anlarsın zaten

Birini yargılarken neye gore kime gore yargılıyosun onu bir kafanda tasarla kanıtlarını dok ondan sonra gel burda hile kullanmak istiyorsun de...Link falan istediğim varmıki kalkıp tamamıyla kafadan uydurma seylerle satasıyosun ...Yazdıklarının hicbirinin temeli yok....Beni karalamaya calısmaktan vazgecmeni oneririm sana...!!!!!

Ama bu yazdıklarını yazarkenki sinirine ,"ulan ne yazsamda su adamı ters koseye yatırsam" durumuna veriyor ve anlayısla karsılıyorum

Ve birde siz daha kendi aranıza anlasamıyorsunuz ..Biriniz kombo bu kombo derken (Iron Blood) sende kosp bu diyosun ...Aynı şeylerden bahsetseniz tmm diyeceğim...
Demekki tamamıyla cevabı acık olmayan bir sorun ...Demekki konu acılmaya deger
.

.
Alıntı:
K4jmeR_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Sanırım sen birisinle vs yaparken öteki asas ks yapmaya gelmiş...
İşte kanımca sana ksci olan en ezik 2 skill vurmuş ki onların damageleri de çok düşük öteki damageler de r vurmuş olabilir...YAni 2 skill damge + r damge =4 damage Nasıl formül?
Dostum bende bir anlayabilsem su durumu
2 side her vurusunda 4 kere pespese vuruyor..
ilk basta bende okcudur dedim ama arkadı dondugumde pekte oyle değildi durum..

Yanıtla

Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)

Seçenekler
Stil