| ||||||
| Knight Online Genel Konular Knight Online Hakkında ki Bütün Bilgileri Ve Duyuruları Bulabileceğiniz ve Paylaşabileceğiniz Bölüm... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 | |
| 62+ MasTeR Üyelik Tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 51 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
herşeyi bilmesemde bu konuda bilgiliyim | |
| | |
| | #32 |
| Dev£eT-i A£iye O§ManLı ® | Konuyu Açan Arkadaşa Söylüyorum O 4 Tane Skill Oluşumuna Combo Diyoruz Biz. Sen Herhangi Bir Skill , Pot vs Kullanmadığın İçin Ard Arda Gözükür Haliyle Eğer Minor Yapmayı Denersen Kaçarken Bu ss deki Görüntünün Oluşacağını Sanmıyorum Gelelim Konuya >>> Cut r Stab r Vurulmuş Olabilir Sonuçta Hepsinin Damage i Aynı . Ayrıca Youtube Açılınca veya Açılmadan Girersen Youtube a Elu (xgenonda bir asas kendisi ) Combo Yaz ve arenada kaçan bir prieste ardı ardına nası 4 damage koyduğunu gör
__________________ ![]() Son Zamanlarda Forumda Kimsenin Kalmamasından ve Forum Yöneticilerinin Çelişkili Davranışlarından Dolayı Forumdan Ayrıldım. Hoşçakal Knightonline.Net , 25.08.2008 . |
| | |
| | #33 | |
| 62+ MasTeR Üyelik Tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 51 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #34 |
| 10-30 LvL Üyelik Tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() |
hile vardır
|
| | |
| | #35 | |
| 40-55 LvL Üyelik Tarihi: Feb 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() |
1.ve en güçlü ihtimal Alıntı:
bi tbl var kullanılan skill efektlerini iptal ediyo.yani skilleri en hızlı combodan daha seri bi sekilde vurabiliyosun.bu tbl yi kullanıyo olabilir. ayrica sende gayet ii biliyosundur ki suan yeni bir combo cıkma ihtimali %0.0001. cünkü bu oyunu yüzbinlerce insan oynuyo ve deli gibi combo cesitleri deneniyo.bu saatten sonra cıkacak combo deil olsa olsa bug olur. | |
| | |
| | #36 | |
| 55-62 LvL Üyelik Tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bizene yanı? bilgilendirmek istiyorsan adam gıbı acarsın konuyu vurdular adamların nıckını soylersın buraya gelıp topice peşkeş cekmekle maalesef olmuyor bu işler.... Suandakı sendeki zihniyeti soyleyeyim...''Topic actın ama ne ıcın actını bılmıyorsun...Topic acmak ıcın acıyorsun!'' Eger Ne istedigini bilseydin topicteki forumdaşlarıma kızmakla hükümle yargılamakla ugrasmazdın... Ve bende bu arada topici bastan sonra okudum....Unutmaki burası KO Online Problems Departmanı degil....Ko forumudur.... Neyse polemik yapmak ıstemıyorum temennim bundan sonra topic acmadan once ne acacagını kestırıp sonra acmandır ve topictekı arkadaşlarınada '' Anladın,Kavradın? '' Gibi bence Aşalağıcı kelimeler kullanmamandır... Saygılar sevgılerle Bu arada bu mesajımı Anlamlandırabıldınmı ![]() . --------------------------------------------------------------- . Oğuzreis sana katılıyorum arkadaşı aşağılamak istemiyorum fakat baktımki arkadaşlarıma ve bana kısaca aleyhimize bireysel olarak kötü anlamlı cumleler kullanıyor arkadaşı bılgılendırmek ıstedım ve topicin cevabını soyleyeyım.... Arkadaşım eger sen bunu nasıl vuruyorlar dıyorsan arkadaşlarımız 2 mesaj once bana gore aşağıladıgın mesajda belirtmişler ''3.parti programlar ( koxp,macro,pedal v.s v.s ) Yok eger sen bu programların linki v.s .vs istiyorsan ben bu fikirden şunu cıkarırım '' Sende bu hıleyı kullanmak ıstıyorsun '' Eger hileleri istemek istiyorsan bılkı bu forum o forum degil | |
| | |
| | #37 |
| Super Moderator Üyelik Tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar Lütfen Bir Konu Üzerinde Yorum Yaparken Yorumlarımız O Konu Üzerinde Olsun Konuya Yazanlar Üzerinde Değil. |
| | |
| | #38 |
| 55-62 LvL Üyelik Tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() | katılıyorum fakat bız secenekler sunuyoruz fakat arkadaşımız galıba unutkanlıgına gelmıs ne ıstedıgını bılmıyor....neyse sızden rıcam eger cok daha polemık olursa konuyu kıtlemenız... |
| | |
| | #39 |
| 365 gün 52 berbat hafta.. Üyelik Tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanırım sen birisinle vs yaparken öteki asas ks yapmaya gelmiş... İşte kanımca sana ksci olan en ezik 2 skill vurmuş ki onların damageleri de çok düşük öteki damageler de r vurmuş olabilir...YAni 2 skill damge + r damge =4 damage Nasıl formül?
__________________ ![]() ![]() 2008 © by K4jmeR_ ![]() |
| | |
| | #40 | ||
| BEŞİKTAŞ'lı | Alıntı:
Asılsız,boş,hiç bir dayanağı olmayan,tamamıyla mantıksız sözler...Suclamaların neresinden başlayacagımı şaşırdım Sanki oyunda ne kadar hile war hepsini kullanmısımda gelip burda kendimi savunuyomusun gibi oldu bu ![]() iyi okudum diyorsun iyi okumus olsan kac kere ozur dilediğimide gorurdun Onları buraya yazmak isine gelmedi sanırım ..Ben ya***ı bir insanım, yıkıcı asla olmadım olmam... Actıgım konudan sananeyse yorum yazmassın olur biter..Zorla kolundan tutup sana illa yorum yap diyen olmadı..Actıgım konuları elestirmek sana duser mi modlar varken ?_... Anladın kavradın gibi sozleri kotu anlamda ,aşalayıcı bir tavırla kullanmam sana oyle geliyorsa o senin kendi sorunun..En az 2-3 kere ozurumu diledim yanlıs anlasılmamak icin...En az 2-3 kere de bu adamlar asasin dedim Senin en son yazdıgın en son cumle (Buyuttum ki tahat goresin diye) aşalılamaya çalışmaktan oteye gidemez..Anca çalışırsın ...Sana oyle geliyormus ya Eğer Su zamana kadar su oyunda en ufak bir hile yaptıysam Allah benim her türlü cezamı versin Sende bu tip bir cumle kullanabilirmisin?Kurabilirsen ne mutlu sana .. Yapacak olsam merak etme Dupe zamanı 4574389579384692357293 tane gb dupler ve coktan oyundan sıkılıp bırakmıs olurdum..Id numaramdan oyunu yeni ogrenen birisi olmadıgımı anlarsın zaten Birini yargılarken neye gore kime gore yargılıyosun onu bir kafanda tasarla kanıtlarını dok ondan sonra gel burda hile kullanmak istiyorsun de...Link falan istediğim varmıki kalkıp tamamıyla kafadan uydurma seylerle satasıyosun ...Yazdıklarının hicbirinin temeli yok....Beni karalamaya calısmaktan vazgecmeni oneririm sana...!!!!! Ama bu yazdıklarını yazarkenki sinirine ,"ulan ne yazsamda su adamı ters koseye yatırsam" durumuna veriyor ve anlayısla karsılıyorum Ve birde siz daha kendi aranıza anlasamıyorsunuz ..Biriniz kombo bu kombo derken (Iron Blood) sende kosp bu diyosun ...Aynı şeylerden bahsetseniz tmm diyeceğim... Demekki tamamıyla cevabı acık olmayan bir sorun ...Demekki konu acılmaya deger . --------------------------------------------------------------- . Alıntı:
![]() 2 side her vurusunda 4 kere pespese vuruyor.. ilk basta bende okcudur dedim ama arkadı dondugumde pekte oyle değildi durum..
__________________ I'm sTill BuRNiNg In YouR FlaMeS ...!! | ||
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |