| ||||||
| Knight Online Genel Konular Knight Online Hakkında ki Bütün Bilgileri Ve Duyuruları Bulabileceğiniz ve Paylaşabileceğiniz Bölüm... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| FreeStyle |
Güzel bir atasözümüz var "Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış" misali oldu bu başlık... Ne dendiyse başlığı açan arkadaş tatmin olmamıştır |
| | |
| | #42 |
| Rogue | bu resimde anormal bişi yokki adam z+r+z+r+z+r yapmışsa bunu vurabilir bir beceri gerektirmez
__________________ ![]() ![]() Stay Away From My Blaze |
| | |
| | #43 | |
| BEŞİKTAŞ'lı | Alıntı:
Bu durumda neye inanıcam Konuyu oyle baska noktalara saptırdılar Soyleyecekleri sey a)kosp b)kendi ustun becerisi 2 sinden biriydi Adam gibi yazı yazarsın ukala olursun Adam gibi bir seyi 100 kere tekrarlarsın aşağılamıs olursun Benim konusma stilim bu arkadas ben millet surasından burasından anlayacak diye konu acmamazlık yapcak halim yok 3 senedir burdayım boyle birseye ilk kez sahit oldum Herneyse konu başka noktalara cekildiği icin kapansın artık
__________________ I'm sTill BuRNiNg In YouR FlaMeS ...!! | |
| | |
| | #44 | ||
| Moderator Üyelik Tarihi: Mar 2006 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 575 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ben sana suç atmıyorum ve sanada bir atifda bulunmadım sadece bıraz bakarsan : *OKCU *MAGE *PRİEST *COMBO *KOXP *MACRO *HADİ DİYELİM PEDAL bunların hepsi soylenmis ama sanıyorsam senın aradıgın cevap başka bu yuzden en iyisi bir sure sen bu olaylara aldırma 4 skill peşpeşe vurmayla ilgili yoksa daha cok cevap istersin ![]() . --------------------------------------------------------------- . Alıntı:
bunu saygıyla karşılıyorum sadece önerimi dile getirdim, Senin konuşma tarzın o ise banane degilmi yani | ||
| | |
| | #45 | |
| BEŞİKTAŞ'lı | Alıntı:
Ama bence karsındaki insanla konusurken biraz daha ya***ı olmanı oneririm Nasılsa yuzyuze değiliz diye boyle saldırıyorsan orasını bilemem Belki tesadufen bir gun yuzyuzede geliriz Kim bilir...
| | |
| | #46 |
| Priest | !bnelik yapıolar işte bunumu dedirtcen adama
__________________ Öneri-Soru Ve Küfürleriniz İçin Mail Adresim AmrDiabtr@hotmail.com ![]() Shot at 2007-07-11 |
| | |
| | #47 | |
Tecrübe Puanı: 575 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() polemik yapmak istemem ama saldırmak kelimesi bana köpegi cagrıştırıyor neyse .... | |
| | |
| | #48 | |
| BEŞİKTAŞ'lı | Alıntı:
Kusura bakmada paronayak olmusun sen Buluttan nem kapar hale gelmisin Her soyleneni evirip cevirip illa bi kılıfa sokucan Yok kopekleri cagrıstırıyo yok ukalalık yapıyo yok bilmemne Cocuk gibisin illa bir huysuzluk cıkarıcaksın Ne halin varsa gor o zaman Sizin gibiler ne iyilikten anlar ne iyi sozden nede uzatılan elden Biraz iyi niyetli bak olaylara cunku ben oyle yapıyorum Bardagın dolu kısmını gormeye calıs ne kadar azda olsa ...! Gurur,kibir en basit insanların yapacagı seyler ama dusmanında olsa el uzatmak senin şanını serefini yiğitliğini gosterir.. Bilmem ki ders cıkarabildinmi acaba ? . --------------------------------------------------------------- . yok yahu adam 3. parti deyince dedim ona nesi oyle kosp falan dese direk hic gerek yok
| | |
| | #49 | |
peki sana soru sorayım neden acaba saldırmak kelimesini kullandın sımdı de ben dıyeyım sımdı bana neden saldırıyorsun? ve sana ''Haksız eleştiri çoğunlukla biçim değiştirmiş övgüdür'' lafını hatırlatmak ayrıca ''Bir insan sana "eşek " derse umursama, ama 5 kişi sana "eşek" derse git kendine bir semer al.'' lafını hatırlatmak isterim...Tek ben sana ukala demiyorum topicteki herkez diyor. umarım bu lafımla ve son ozlu sozle ukalalık lafını özdeşleştirirsin.......... bu arada mod ' a pm attım kapatabılır konuyu! | |
| | |
| | #50 |
| |
ya olm damageler bırbırıne yakın buyuk ıhtımal koxp ıle dalıo bırı |
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |