| ||||||
| Knight Online Genel Konular Knight Online Hakkında ki Bütün Bilgileri Ve Duyuruları Bulabileceğiniz ve Paylaşabileceğiniz Bölüm... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| BEŞİKTAŞ'lı Üyelik Tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() | Forumda bir yerde okumuştum yeniden bulamadım çok da aramadım gerçi herkes okumuştur. Birisi yeni serverla birlikte 3. serverların kalkacağını söylemişti. Gerçekten kalmıyormu falan diye tartışma olurken bugün birşey dikkatimi çekti. http://usko.yudum.net Serverların açık veya kapalı olduğunu görebiliyorsunuz bu siteden. Sadece 3. serverlar kapalı demekki o ip ler den artık sunucu sağlanmıyor 1. ve 2. serverlar açık sadece tesadüf mü diyeceğim 12. evreninde 3. serverları kapalı durumda ![]() Biz 4 e çıkarılsın 1. ve 2. serverda ardream olsun 1.2.3. serverda ronark land olsun derken bunlar servarları 2 ye mi düşürüyor ![]() Bir bilgisi olan varmı acaba ?
__________________ .......... |
| | |
| Reklam alanlarımız |
| | #2 |
| Hazır Asker Üyelik Tarihi: Dec 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 77 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gerçekten çok ilginç tesadüfmü, yoksa doğrumu. Gerçi onu birazdan açılınca görücez. Yorum yapmaya gerek yok
__________________ Safranbolu 125. Jandarma Er Eğitim Alayı.. Her ana'nın Doğurduğu Asker Olur, Ama Her Kızın Sevdiği JANDARMA Olamaz... |
| | |
| | #3 | |||
| Super Moderator |
duyduğum kadar 3. serverlar kapanacak pek yakında da o2 cz kapatılacak
__________________ SATILIK ITEM & CHARLAR @ OLYMPIA GSM : 0545 920 3066 MSN-1 : seLLinGFromirre@hotmail.com MSN-2 : seLLinGFromirresistibLe@hotmail.com Yoğun ilgiden dolayı kullanıcı listesi maksimum sayıya ulaşan MSN-1 adresim yerine LÜTFEN MSN-2 adresimi ekleyiniz. İlk adresime sahip olan kişilerin yeniyi eklemesine gerek yoktur. İlginize teşekkür eder, daha nice güvenli ticaretler ve iyi oyunlar dilerim... seLingfromirre@hotmail.com (tek L !) adresli kullanıcının benim adıma ücreti sonradan ödenecek şekilde item, gb ya da char istemesine kanmayın ! DOLANDIRILMAYIN ! Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
| |||
| | |
| | #4 | |
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() | Alıntı:
CZ ana baba günü olur. ne exp ne pk yapılır adam akıllı. daha fazla lag olur hayırlısı belkide serverların kapasitesini artırırlar. 2 serveri 1 serverda birleştirebilirlerde. hiç belli olmaz gerçi ne olacağı. ama çok iyi olacağını sanmıyorum xD
__________________ .......... | |
| | |
| | #5 |
| HarDLyY Üyelik Tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bi düşünün bi serverin 12 tane bölümünü çıkarsalar lag azalıp serverlar bi nebze olsn rahatlamaz mı ?
__________________ █████████████████████████████████████████████████████████ BEŞİKTAŞ |
| | |
| | #6 | |
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() | Alıntı:
Server mantığını bilenler beni anlayacaklardır. Bir pc düşün. 100GB lık HDD yi 3 parçaya böldüğünü düşün. Birde 120GB i 3 e böldüğünü düşün. Bunlarda şimdi 150GB lık HDD lerden 12 tane koymuslar her birini 3 e bölmüşler. Şimdi her birini 2 ye bölecekler. Buda demek oluyor ki 3 parçada ki parça başına düşen yoğunluk ile 2 parçaya bölünmüş hdd deki parça başına düşen dosya yoğunluğu gibi birşey. Bilmem anlatabildim mi ![]() ![]() ![]() Ama bu adamlar 150GB HDD leri 200GB yapıp sonra 2 ye bölerlerse işte o zaman süper olur. Ama bizden daha fazla ayrıntılı düşünüyorlardır diye umuyorum. Nede olsa alayı Customer Support Bence kimseyi madur etmezler vardır bir bildikleri... (İnşallah )
__________________ .......... | |
| | |
| | #7 |
| Emekli :) |
GB degilde, TB desek daha dogru olur PB , EB , ZB, YB (petabyte, exabyte, zettabyte, yottabyte) 'de olabilir diyicem ama, k2'nin onlari rüyasinda görür ancak : ) P
__________________ Şerefsiz insanlarla dost olucagıma, ,şeref nedir bilmeyen hayvan'lara yaren olurum daha iyi..! |
| | |
| | #8 |
| BannLanDıMM Üyelik Tarihi: Jul 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() |
kalkmıs bile ztn
__________________ Id:sixth1sense SerVer:LoGos LwL:5 Np:3x.xxx CLaN:IIVaLHaLLAII Irc:KaruS,Asasian |
| | |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() | Tahminim doğruymuş
__________________ .......... |
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |