| ||||||
| Knight Online Genel Konular Knight Online Hakkında ki Bütün Bilgileri Ve Duyuruları Bulabileceğiniz ve Paylaşabileceğiniz Bölüm... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| 62+ MasTeR Üyelik Tarihi: Dec 2006 Yaş: 83
Tecrübe Puanı: 104 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hangi serverde alacan ?
|
| | |
| | #12 |
| ₪ஜ● IITheSawII ●ஜ₪ Üyelik Tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Soledim Yha Manes de ama Görev takıları yok :S
__________________ [center] ![]() T-RapSeverlerinBuluşmaNoktası...! ![]() Copyright © 2008 By IITheSawII |l|lllll|lll||ll|l|lll|lll|l||ll| 8 6 9 0 0 7 3 9 0 0 0 0 ![]() |
| | |
| | #13 | |
| Üyelik Tarihi: Oct 2005 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sen almıyacaksan ben aLabilirim
__________________ Herkezi Şebnem ferah Fun Club'e bekleriz ![]() | |
| | |
| | #14 |
Tecrübe Puanı: 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yhook Kaptırmam aLdım bile SAten Yakında 1 ss Arşivi Yaparım Size![]()
__________________ [center] ![]() T-RapSeverlerinBuluşmaNoktası...! ![]() Copyright © 2008 By IITheSawII |l|lllll|lll||ll|l|lll|lll|l||ll| 8 6 9 0 0 7 3 9 0 0 0 0 ![]() |
| | |
| | #15 |
| 55-62 LvL Üyelik Tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gayet iyi alıyormuşsun bende yarın +7 görev staff ının resmini koyucam...
|
| | |
| | #16 |
Tecrübe Puanı: 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #17 |
| Banlandım !! Üyelik Tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
evet güzel bişe ama yenmiyo o ayrı |
| | |
| | #18 |
| 55-62 LvL Üyelik Tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ "Bana mavi etiketli bir rakı getir Diyarbakır'dan bir avuç toprak Bitlis'den bir tutam tütün Avuçlarından içeceğim. Bir tas su getir Munzur'dan Bana İstanbul'dan biraz lodos Malatya'dan sarı kayısılar getir Bana Kendini De Getir Memleketimden Kendinle Birlikte Getir Memleketimi De" Artık Türkiye, din ve şeriat oyunlarına sahne olmaktan çok yüksektir.Bu gibi oyuncular varsa, kendilerine başka taraflarda sahne arasınlar. 1924 M.Kemal ATATÜRK |
| | |
| | #19 |
| 62+ MasTeR Üyelik Tarihi: Sep 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 231 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
h.o bu gece itekliyecem bende +7 ye (salı bakımı ertelenirse) inş geçer yoksa +8 sharda, talim kader...
__________________ DÜNYA TOP OLSA PATLARDI... |
| | |
| | #20 | |
| NoobArt Üyelik Tarihi: Sep 2006 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 90 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
+8 shard 150 ytl olduğunu üşünürsen +7 fs nin verdiği dex ile beraber ap si +8 sharda denk geliyor ee bunun yanında hp si de var ve diğerleri. flame olmasıda işi bitiriyor zaten
__________________ www.ozdenkara.com | |
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |