| ||||||
| Knight Online Genel Konular Knight Online Hakkında ki Bütün Bilgileri Ve Duyuruları Bulabileceğiniz ve Paylaşabileceğiniz Bölüm... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| 35-40 LvL Üyelik Tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() |
aradaşlar çok saolun denicem walla ya ne olursa olsun üzülmem zten deneyince cewabını foruma yazaarım |
| | |
| | #12 |
| 30-59 Üyelik Tarihi: Feb 2007
Tecrübe Puanı: 49 ![]() |
SaNs ^^ ..
|
| | |
| | #13 |
| BuUzZ Üyelik Tarihi: Sep 2006 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 78 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
önce 1 tane +1 bi tane de +7 chitin bi tane de +8 wood staff al. +1 chitini y***** kadar bas arkasından staffı arkasından da chitini yak. üstüne trina ile bas geçer. ama geç saatte boş bir serverda yap bunu.
|
| | |
| | #14 |
| Te Quiero Puta Üyelik Tarihi: Dec 2005
Tecrübe Puanı: 113 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bak..önceden +7 fp al 5 -6 tane kır hepsini sonra shardı bas..olma ihtimali yüksek serverda az varsa..
|
| | |
| | #15 |
| Te Quiero Puta Üyelik Tarihi: Dec 2005
Tecrübe Puanı: 113 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi ara yılbaşı döneminde ....acayip bişide 4 6 sahrdan 3 tane 7 rahat çıkıodu..up oranları artmıştı...o günler geldi aklıma bug dolu günler
|
| | |
| | #16 |
| ultrAslan | Cleaver görevinde çıkan chitınlardan al onları bas +6 ya kadar 2-3 tane +6 olsun. Sonra yandımı hepsi Shard a bas + yı ama yanarsa içinde yanar söyliyim
__________________ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, herşey olurda şu kalbim birtek sensiz olamaz. BIZ GONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL. BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL. BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL. BIZ DUNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL. VE BIZ IMPARATORLARLA BUYUDUK KESTANELERLE DEGIL. ![]() ![]() |
| | |
| | #17 |
| Istanbul Style Üyelik Tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 45 ![]() |
satılık char Nick:for4ever Clan:aSkUm Server:Edena-CZ ırk:el morad cins:rogue-asas NP:175k
|
| | |
| | #18 | |
| Mage Üyelik Tarihi: Sep 2006 Yaş: 2
Tecrübe Puanı: 89 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ayrıca lvl kac soleseydn daha guzl olrdu | |
| | |
| | #19 |
| 40-55 LvL Üyelik Tarihi: Nov 2005 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 72 ![]() |
ewet doğru clevrede çıkan cihitnleri bas sonra yaktığın zaman bi kaç parça dene geçer diye diye düşünüyorum çünkü böle gayet güzel itemler geçirdim neyse şans da var
|
| | |
| | #20 |
| Artık Hayatımda KO Yok Üyelik Tarihi: Sep 2005 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 78 ![]() ![]() |
valla arkadaşım ben +7 totemic clup ve +7 dragon tooth hammer bastım ve bi tanede +6 dol bastım ve bunları ayrı zamanlarda her sabah saat 7 gibi ve günde bir kademe artırarak bastım ama öncesinde mutlaka bişeyler yak dol için +7 yemiyo çünkü tek o kaldı elimde 10 gb olsa hiç acımam onuda basarım sonuçta adrenalin oluyor kalp atışların hızlanıyor güzel bi duygu yanarsada salla gitsin eline yine geçer elbet +7 olmadıktan sonra +6 kullanma zaten +8 cleaver al daha iyi
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ID: PRİESTige Irk:Human Job:Paladin Level:64 NP:112XXX Clan: Server:Patos BENİM İÇİN ARTIK K2 NİN EL ATTIĞI HİÇ Bİ OYUN YOK K2 |
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |