| ||||||
| Knight Online Genel Konular Knight Online Hakkında ki Bütün Bilgileri Ve Duyuruları Bulabileceğiniz ve Paylaşabileceğiniz Bölüm... |
| Anket Sonuçları: +70 de hangi character daha iyi? | |||
| asas? | | 17 | 13,18% |
| warrior? | | 69 | 53,49% |
| mp mage? | | 7 | 5,43% |
| int mage? | | 5 | 3,88% |
| str priest? | | 16 | 12,40% |
| int priest? | | 9 | 6,98% |
| okcu? | | 6 | 4,65% |
| Katılımcı sayısı: 129. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| DwTs Üyelik Tarihi: Jun 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 57 ![]() |
evet arkadaşlar +70 de hangi charakter daha ei |
| | |
| Reklam alanlarımız |
| | #2 |
| RitmoCaliente @Akara Üyelik Tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 59 ![]() ![]() | asas for me
__________________ ![]() ![]() Belki Bir Gün Özlersin..! Sometimes in life you feel the fight is over, And it seems as though the writings on the wall, Superstar you finally made it, But once your picture becomes tainted, It's what they call, The rise and fall... |
| | |
| | #3 |
| hOoLyCr4Zy Üyelik Tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 24 ![]() |
wariordan sağlam char tanımam
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 |
| 35-40 LvL Üyelik Tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() |
kişiden ki$iye degi$ir tabi bu .. ayrıca sahip olduğum item'den iteme de..
|
| | |
| | #5 |
| Priest |
72 str itemli priest rulaaz yada 70 warrior
__________________ Öneri-Soru Ve Küfürleriniz İçin Mail Adresim AmrDiabtr@hotmail.com ![]() Shot at 2007-07-11 |
| | |
| | #6 |
| shoWer |
biraz itemli warrioru hiçbirine değişmem
__________________ ![]() ...Eger "9" canli olsaydin bile ...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden ...Bilki "7" divele sultan olsan dahi ...Yerin "6" mekan olacak sana ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin ...Kapatacaksin "4" açsanda gözünü ...Bu dünya "3" günlük dünya ...Azrailin yaninda "2" kat olup yalvarsanda nafile ...Elbet "1" gün öleceksin ...Işte o gün herşey 0'dan başlicak |
| | |
| | #7 |
| Süperim Süpersin Süper Üyelik Tarihi: Aug 2006 Yaş: 16
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
70 warrior 72+ deseydin priest derdim xD
__________________ Çarşı kapalının ortasında sıralanan bir grup değildir Çarşı bir ruhtur Çarşı, new york’da metro trenine yazılmış siyah beyaz bir grafitidir Prag’da duvara yazılmış bir yazıdır Erzincan’da bir dağın yamacına yazılmış sevgidir Galatasaray lisesi duvarına yazılmış “Çarşı ulan” işaretidir Zonguldak’ta maden göçüğünden çıkarıldığında ilk nefesle sorulan “maç kaç kaç?” sorusundadır Ezik civcivler’in yalakalıklarına “tek adam, atam” diyen zekadır Ceza’sı gereği boş kalmış tribünlere “ruhumuz yeter” yazan yüreklerdir Kaşınanı tesislerinde ziyaret eden yada ellerine verdikleri “cobarde gallina ortega (korkak tavuk ortega)” pankartıyla maymun edenlerdir. |
| | |
| | #8 |
| Terk-i Diyar Vakti Üyelik Tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Warrior az biraz itemi olsun yetr
__________________ | Kuvayi_Mira | Silahsız Kuvvetler Birliği Dayan sabır gerek Yolun uzun, vakit kısa Ölüm yakın... Tanrım ona acı. Sebep-sonuç : gecem hüzün(dolu) ![]() ![]() ![]() ßeni YormayIn! -->çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! -->ßiLmiyOrum! Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! -->DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! -->GeLiyorum!... Dalga geÇeLim. -->ßayıLıyorum !.. Derdinmi var ¿ --> DinLiyorum ... çOk mu zOr¿ --> Ugra$Iyorum!.. ßana a$Ik oLma! -->ßen oLamIyOrum !!! Warrior Rock Ps Vol1 |
| | |
| | #9 |
| Atatürk'çü Gençlik |
warrior akar |
| | |
| | #10 |
| TRABZONSPOR'lu Üyelik Tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
Warior akarrrrrrrrrrrrrr |
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |