| ||||||
| Knight Online Genel Konular Knight Online Hakkında ki Bütün Bilgileri Ve Duyuruları Bulabileceğiniz ve Paylaşabileceğiniz Bölüm... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 10-30 LvL Üyelik Tarihi: Sep 2005 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 76 ![]() |
bazı paper mageler int e 70 veriyorlar. bişe bildikleri için mi veriyorlar. bende 62 int var ve +7 kıyafet +7 lycaon kullanabiliyom.bi açıklamasını yapabilecek olan var mı?
__________________ Server:ARES Nick: aragorn_15 Job: Blade Master Irk: Elmorad LvL: 68 loading Server:ARES Nick:Real_Buffer Job:Paladin Irk:Elmorad LvL:61 Server:ARES Nick: :::E_Y_K_E_S_E_R::: Job:Ranger Irk:Elmorad LvL:58 Server:ARES Nick:__Gandalf__Tr Job:Mage Irk:Elmorad LvL:60 |
| | |
| Reklam alanlarımız |
| | #2 |
| Rakı şişesindeki balık Üyelik Tarihi: Sep 2005 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 892 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bildiiim erkekler werior 70 inte kadar.70 intte ya silah tutabilorsn limit o yada kıafet giybliorsn +8. hangisi bilmiorm
|
| | |
| | #3 |
| Warrior Üyelik Tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
70 te +7 leri 72 de +8 leri
|
| | |
| | #4 |
| Mage Üyelik Tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 279 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bende elmorad female mage var paperdim bir süre önce ve hiç inte vermemiştim ama int 70 di zaten şimdi woe aldım mecburen 112 int vermek zorunda kaldım ben 62 int olduğunu zannetmiyorum ama kodb.infoyu bi ziyaret et istersen orada daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin stat pointler hakkında
__________________ |
| | |
| | #5 |
| BurnBoy69-Pwn4ge | konuyu nerden buldun anlamadm 2006 nın konusu |
| | |
| | #6 |
| M0Li | +++++++++++++++++++
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() MyKO Charlarım |
| | |
| | #7 |
| 35-40 LvL Üyelik Tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() |