Üyeler: 186.014 | Konular: 179.574 | Mesajlar: 1.957.529
Geri git   Türkiyenin Oyun Bilgi Paylaşım Platformu....KnightOnline, WOW, Silkroad , CabalOnline, 9Dragons, DOTA, Counter Strike ve Dahası.... > Knightonline.net Forum Alanı > Knight Online Genel Konular
Sayfaya güncelle 70 quest pole stafı
Knight Online Genel Konular Knight Online Hakkında ki Bütün Bilgileri Ve Duyuruları Bulabileceğiniz ve Paylaşabileceğiniz Bölüm...
Yanıtla

Seçenekler Stil
Alt 19-03-08, 20:56   #1
Rogue

sawastur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 46
sawastur is a splendid one to beholdsawastur is a splendid one to beholdsawastur is a splendid one to beholdsawastur is a splendid one to beholdsawastur is a splendid one to beholdsawastur is a splendid one to beholdsawastur is a splendid one to behold
Standart 70 quest pole stafı

quest stafımı +5e trinayla cekecem daha sonrada +6 yapmayı düşünüyorum şans olarak % delik hesap olarak yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden teşekkürler

Edit By Prozody
sawastur isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Reklam alanlarımız
Alt 19-03-08, 21:02   #2
30-59

deathfly06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 52
deathfly06 is on a distinguished road

+5 Kadar Rahat Gidersin Hatta +6 Da Rahat oLur +7 Basmak Sorun Ama

Alt 20-03-08, 07:47   #3
yerli_kovboy

zookey666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 42
zookey666 is on a distinguished road

girakonun ilk aylarında 2 mage arkadaşım staflarını +6 yapmışlardı benim stafım yandi diyen hiç denk gelmedim sen trina kullan şansını yükselt ^^
zookey666 isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 20-03-08, 12:21   #4
40-55 LvL

termus12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 226
termus12 Resım Yarısması Odulutermus12 Resım Yarısması Odulutermus12 Resım Yarısması Odulutermus12 Resım Yarısması Odulutermus12 Resım Yarısması Odulutermus12 Resım Yarısması Odulutermus12 Resım Yarısması Odulutermus12 Resım Yarısması Odulutermus12 Resım Yarısması Odulutermus12 Resım Yarısması Odulutermus12 Resım Yarısması Odulu

allaha +4 den sonra hep trina kullan görev itemleri kıymetlidir
dual roc
dual pe
in
ib
+8 warrior shel set alınır

irtibat:by_basel@hotmail.com
termus12 isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 20-03-08, 15:02   #5
mĩđñĩĝť Ţęmpŧréśś

MidnightTemptreSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 14
MidnightTemptreSs will become famous soon enoughMidnightTemptreSs will become famous soon enough

+4 U Gectinmi Gerisini Trina Ile Bas Yanicagini Sanmiorm Ama Sans Iste..
MidnightTemptreSs isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 20-03-08, 15:10   #6
Super Moderator

İmkansız_Aşk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 344
İmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Oduluİmkansız_Aşk Resım Yarısması Odulu
İmkansız_Aşk - MSN üzeri Mesaj gönder

+4 ü gectikten soran trina ile dene bencede gerisi şansına kalmıs şansın warsa çıkar yoksa yanar

Vaktinden önce çiçek açmaz rüzgara kelepçe vurulmaz. Bende sen bitmedikçe veya bende ben ölmedikçe sana olan bu sevgim bitmez.
---------------------------------

Her deniz bir marti,her rüya bir uyku,her nota bir sarki,her mezar bir ölü,her agaç bir kök bulurda ben baska bir sen bulamam
---------------------------------------------
Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!..

---------------------------------------------

Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!

---------------------------------------------------

Love u Y A U Y S S U E F
İmkansız_Aşk isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 21-03-08, 12:18   #7
Rogue

sawastur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 46
sawastur is a splendid one to beholdsawastur is a splendid one to beholdsawastur is a splendid one to beholdsawastur is a splendid one to beholdsawastur is a splendid one to beholdsawastur is a splendid one to beholdsawastur is a splendid one to behold

+5e kadar bussla cektim +6 yıda trinala gecirdim az dursun tadını cıkarak sonra 7 deneyecem

Edit By Prozody
sawastur isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 21-03-08, 12:41   #8
DontPlay

matrax123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 29
matrax123 is just really nicematrax123 is just really nicematrax123 is just really nicematrax123 is just really nicematrax123 is just really nice
matrax123 - İCQ üzeri Mesaj gönder matrax123 - AİM üzeri Mesaj gönder matrax123 - MSN üzeri Mesaj gönder matrax123 - YAHOO üzeri Mesaj gönder matrax123 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

aynısnı ben yaptım dun kardesım ... 7 e deneme derım 1 kere yaptım o hatayı

matrax123 isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 21-03-08, 16:34   #9
₪ஜ● IITheSawII ●ஜ₪

IITheSawII - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 48
IITheSawII is a glorious beacon of lightIITheSawII is a glorious beacon of lightIITheSawII is a glorious beacon of lightIITheSawII is a glorious beacon of lightIITheSawII is a glorious beacon of light

Neden !!!

+7 ye Bas YhaF Güzel oLur ^^

T-RapSeverlerinBuluşmaNoktası...!

Copyright © 2008 By IITheSawII
|l|lllll|lll||ll|l|lll|lll|l||ll|
8 6 9 0 0 7 3 9 0 0 0 0

IITheSawII isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 21-03-08, 16:43   #10
ArdreaM Clan Come Back...

CellatuA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 71
CellatuA has a reputation beyond reputeCellatuA has a reputation beyond reputeCellatuA has a reputation beyond reputeCellatuA has a reputation beyond reputeCellatuA has a reputation beyond reputeCellatuA has a reputation beyond reputeCellatuA has a reputation beyond reputeCellatuA has a reputation beyond reputeCellatuA has a reputation beyond reputeCellatuA has a reputation beyond reputeCellatuA has a reputation beyond repute
CellatuA - MSN üzeri Mesaj gönder CellatuA - YAHOO üzeri Mesaj gönder

+5 %100

+6 %80 trina ile

Uçuyormuyum ne yapıyorum
CellatuA isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Yanıtla

Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)

Seçenekler
Stil