| ||||||
| Knight Online Genel Konular Knight Online Hakkında ki Bütün Bilgileri Ve Duyuruları Bulabileceğiniz ve Paylaşabileceğiniz Bölüm... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Rogue Üyelik Tarihi: Mar 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
quest stafımı +5e trinayla cekecem daha sonrada +6 yapmayı düşünüyorum şans olarak % delik hesap olarak yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden teşekkürler
__________________ Imzanızın boyutları cok fazla yer kaplamaktadır.Lutfen boyutlarını kucultup yenıden kullanmayı deneyın... Edit By Prozody |
| | |
| Reklam alanlarımız |
| | #2 |
| 30-59 Üyelik Tarihi: Feb 2007
Tecrübe Puanı: 52 ![]() |
+5 Kadar Rahat Gidersin Hatta +6 Da Rahat oLur +7 Basmak Sorun Ama
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
| yerli_kovboy Üyelik Tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() |
girakonun ilk aylarında 2 mage arkadaşım staflarını +6 yapmışlardı benim stafım yandi diyen hiç denk gelmedim sen trina kullan şansını yükselt ^^
|
| | |
| | #4 |
| 40-55 LvL Üyelik Tarihi: Nov 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allaha +4 den sonra hep trina kullan görev itemleri kıymetlidir
__________________ Grakonda YTLile; +8raptor +8giga dual roc dual pe in ib +8 warrior shel set alınır irtibat:by_basel@hotmail.com |
| | |
| | #5 |
| mĩđñĩĝť Ţęmpŧréśś Üyelik Tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 14 ![]() ![]() | +4 U Gectinmi Gerisini Trina Ile Bas Yanicagini Sanmiorm Ama Sans Iste.. |
| | |
| | #6 |
| Super Moderator |
+4 ü gectikten soran trina ile dene bencede gerisi şansına kalmıs şansın warsa çıkar yoksa yanar
__________________ Ölmek dünyada unutulup gitmekmis, ölmek bir kefen giymekmis, ölmek o soguk o korkunç ve o kara topraga girmekmis... yok be askim asil ölmek "sensizlikmis" ---------------------------------------------- Vaktinden önce çiçek açmaz rüzgara kelepçe vurulmaz. Bende sen bitmedikçe veya bende ben ölmedikçe sana olan bu sevgim bitmez. --------------------------------- Her deniz bir marti,her rüya bir uyku,her nota bir sarki,her mezar bir ölü,her agaç bir kök bulurda ben baska bir sen bulamam --------------------------------------------- Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. --------------------------------------------- Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek! --------------------------------------------------- ![]() ![]() Love u Y A U Y S S U E F |
| | |
| | #7 |
| Rogue Üyelik Tarihi: Mar 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+5e kadar bussla cektim +6 yıda trinala gecirdim az dursun tadını cıkarak sonra 7 deneyecem
__________________ Imzanızın boyutları cok fazla yer kaplamaktadır.Lutfen boyutlarını kucultup yenıden kullanmayı deneyın... Edit By Prozody |
| | |
| | #8 |
| DontPlay | |
| | |
| | #9 |
| ₪ஜ● IITheSawII ●ஜ₪ Üyelik Tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden !!! +7 ye Bas YhaF Güzel oLur ^^
__________________ [center] ![]() T-RapSeverlerinBuluşmaNoktası...! ![]() Copyright © 2008 By IITheSawII |l|lllll|lll||ll|l|lll|lll|l||ll| 8 6 9 0 0 7 3 9 0 0 0 0 ![]() |
| | |
| | #10 |
| ArdreaM Clan Come Back... |
+5 %100 +6 %80 trina ile |
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |