Üyeler: 184.138 | Konular: 178.995 | Mesajlar: 1.919.686
Geri git   Türkiyenin Oyun Bilgi Paylaşım Platformu....KnightOnline, WOW, Silkroad , CabalOnline, 9Dragons, DOTA, Counter Strike ve Dahası.... > Knightonline.net Forum Alanı > Knight Online Genel Konular
Sayfaya güncelle 72 lr mage skli hakkında(yardım)
Knight Online Genel Konular Knight Online Hakkında ki Bütün Bilgileri Ve Duyuruları Bulabileceğiniz ve Paylaşabileceğiniz Bölüm...
Yanıtla

Seçenekler Stil
Alt 06-07-07, 19:02   #41
KraL_ÇARŞI

m3l4nk0l1k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 37
m3l4nk0l1k is on a distinguished road

ben denedim +7 elixir +6 LE ile 160 int ken aynı vuruyodu +8 elixir le +7 le de aynı varur sanırım pek fark yoq aralarında
m3l4nk0l1k isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 06-07-07, 20:00   #42
35-40 LvL

chimbel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 55
chimbel is on a distinguished road

Alıntı:
DontPlayWithTheFire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
bak dostum yaklaşık 6 aydır lr olarak oynuyorum staf olarak quest staf +8 var bendede 120ap/64all damage.ve 1 imir ring +0 var.

int'in kitlemede önemli oldugunu söleyenler ben 100 int im ama ares de oynıyanlar bilirler nasıl stun ve verdigim damage leri.

benim taysiyem stafından şaşma alabiliyosan imir ring al devam et farkı anlarsın fazla zamanım yok detaylı açıklayamadım ama genel olarak sölemek istediklerim bunlar.

tşkler.
işte bence beklediiin açıklama bu olmalıdır .. DontPlayWithTheFire'dan bir rogue olarak aldıım damageleri ben bliorm 700 civarı seri seri koyuyo staf ile bence bi usta olarak dinle görev stafından şaşma^^
chimbel isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 08-07-07, 01:18   #43
Özel Üye

DontPlayWithTheFire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 91
DontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond repute
DontPlayWithTheFire - İCQ üzeri Mesaj gönder DontPlayWithTheFire - AİM üzeri Mesaj gönder DontPlayWithTheFire - MSN üzeri Mesaj gönder DontPlayWithTheFire - YAHOO üzeri Mesaj gönder DontPlayWithTheFire isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
camur22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
+8 quest staff elixir +8i 2 ye katlar
evt quest stafı iyidir her yönden şaşılmaması gereken bi staf.+7 de 111 ap fazla fark yok.verecegi 50 60 int yerine mp vermesiyle kapatır farkı zaten

Im Not Hero...Im Not Immortal .. Im,.. -

DontPlayWithTheFire isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 08-07-07, 01:21   #44
Özel Üye

DontPlayWithTheFire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

DontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond reputeDontPlayWithTheFire has a reputation beyond repute
DontPlayWithTheFire - İCQ üzeri Mesaj gönder DontPlayWithTheFire - AİM üzeri Mesaj gönder DontPlayWithTheFire - MSN üzeri Mesaj gönder DontPlayWithTheFire - YAHOO üzeri Mesaj gönder DontPlayWithTheFire isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
chimbel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
işte bence beklediiin açıklama bu olmalıdır .. DontPlayWithTheFire'dan bir rogue olarak aldıım damageleri ben bliorm 700 civarı seri seri koyuyo staf ile bence bi usta olarak dinle görev stafından şaşma^^
tşkler

staf skill güzell kullanıldıgında risk yaratıyor zaten
rogue ların resislerden olsa gerek 700 altına nadir indigi oluyodu lr ile 62 ms de bi kaç sn stun u engelliyo işte

Im Not Hero...Im Not Immortal .. Im,.. -

DontPlayWithTheFire isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 08-07-07, 14:10   #45
10-30 LvL

birkanss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0
birkanss will become famous soon enoughbirkanss will become famous soon enough

Herzaman için elixir 8 kendi charımdan biliyorum elixirin eşi yok tabi lr erenion +8 alabilme şansın varsa o daha iyi olur ama 8 elixir diorm ben
birkanss isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 09-07-07, 09:37   #46
Bitli piyade

NuRuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 69
NuRuK has a reputation beyond reputeNuRuK has a reputation beyond reputeNuRuK has a reputation beyond reputeNuRuK has a reputation beyond reputeNuRuK has a reputation beyond reputeNuRuK has a reputation beyond reputeNuRuK has a reputation beyond reputeNuRuK has a reputation beyond reputeNuRuK has a reputation beyond reputeNuRuK has a reputation beyond reputeNuRuK has a reputation beyond repute

Alıntı:
DontPlayWithTheFire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
bak dostum yaklaşık 6 aydır lr olarak oynuyorum staf olarak quest staf +8 var bendede 120ap/64all damage.ve 1 imir ring +0 var.

int'in kitlemede önemli oldugunu söleyenler ben 100 int im ama ares de oynıyanlar bilirler nasıl stun ve verdigim damage leri.

benim taysiyem stafından şaşma alabiliyosan imir ring al devam et farkı anlarsın fazla zamanım yok detaylı açıklayamadım ama genel olarak sölemek istediklerim bunlar.

tşkler.
Çok tsk ederim bunu ogrendigim gercekten cok gusel oldu Bir dunya masraftan kurtardın beni Tamam şimdi buying imir ring
Yazan arkadaslara tekrar tsk ediyorum Bilgilerini esirgemedikleri için

http://www.cumhuriyetinizesahipcikin.com/
NuRuK isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 31-07-07, 15:06   #47
35-40 LvL

MQS19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 40
MQS19 is on a distinguished road

asdasdsadsadasdasdasd
Clan=F0undeR
Server=Manes
MQS19 isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 31-07-07, 18:49   #48
62+ MasTeR

sheapy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 85
sheapy will become famous soon enough

sırf staff calışcaksan str calışcaksın dicen ne str str staf damagesini arttıo ...
sheapy isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 01-08-07, 05:19   #49
Super Moderator

TombaLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TombaLa has a reputation beyond reputeTombaLa has a reputation beyond reputeTombaLa has a reputation beyond reputeTombaLa has a reputation beyond reputeTombaLa has a reputation beyond reputeTombaLa has a reputation beyond reputeTombaLa has a reputation beyond reputeTombaLa has a reputation beyond reputeTombaLa has a reputation beyond reputeTombaLa has a reputation beyond reputeTombaLa has a reputation beyond repute

ben kullanıyorum şahsen çok memnunum
bitanede imir ring var vurdumu affetmiyor
asslasların çoğunu kitlemiyor tabi her zehirin bi panzehiri vardır
light erenionun panzehiri rol

B>>S>> İtems (beramus)

.

YouTube Video
ERROR: Eger bu uyariyi görüyorsaniz, ya sitede sorun var ya da bilgisayarinizda flash kurulu degil.
TombaLa isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 01-08-07, 05:25   #50
Hazır Asker

AsabiGenc45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 75
AsabiGenc45 is a name known to allAsabiGenc45 is a name known to allAsabiGenc45 is a name known to allAsabiGenc45 is a name known to allAsabiGenc45 is a name known to allAsabiGenc45 is a name known to all

Alıntı:
Eunomia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
asslasların çoğunu kitlemiyor tabi her zehirin bi panzehiri vardır
light erenionun panzehiri rol
62 Master skill "Magic shiled"

Her ana'nın Doğurduğu Asker Olur, Ama Her Kızın Sevdiği JANDARMA Olamaz...
AsabiGenc45 isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Yanıtla

Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)

Seçenekler
Stil