| ||||||
| Knight Online Genel Konular Knight Online Hakkında ki Bütün Bilgileri Ve Duyuruları Bulabileceğiniz ve Paylaşabileceğiniz Bölüm... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Artık Hayatımda KO Yok Üyelik Tarihi: Sep 2005 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 78 ![]() ![]() |
adamın karakterinin özelliğini kullanmasından rahatsız olan birisi gitsin kendi karakterinden biriyle vs yapsın o zaman warior warior la , asas asasla yapsın. hala heal basmak noobluk felan diyosun ya o halde soyunsun her 2 taraf birebir yumrukla yapsın vs yi. bu oyundaki amaç güçlü ve aklını kullanarak karşı tarafı legale etmek. ağlayacak sızlayacak olan varsa da girmesin o halde ne arena ya nede cz ye
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ID: PRİESTige Irk:Human Job:Paladin Level:64 NP:112XXX Clan: Server:Patos BENİM İÇİN ARTIK K2 NİN EL ATTIĞI HİÇ Bİ OYUN YOK K2 |
| | |
| | #22 |
| Tosawi Üyelik Tarihi: Feb 2007 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 40 ![]() |
bende 72 lvl layting mageyim. arenaya gidersem eğer kimseye dokunmam sadece millete malice yağdıran priestleri keserim. onları keserkende priestler layt olmada gel göriim seni felan diyo küfredio bunu napçaz?
|
| | |
| | #23 |
| Artık Hayatımda KO Yok Üyelik Tarihi: Sep 2005 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 78 ![]() ![]() |
aaaaa sen yanlış yapıyon dostum kurallara aykırı hareket ediyorsun light da yasak (bazı arkadaşların savunmalarına göre) isteyen alınsın
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ID: PRİESTige Irk:Human Job:Paladin Level:64 NP:112XXX Clan: Server:Patos BENİM İÇİN ARTIK K2 NİN EL ATTIĞI HİÇ Bİ OYUN YOK K2 |
| | |
| | #24 |
| Rogue Üyelik Tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 95 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sen bi kere önüme gelene ebuff atıyordum diyerek baştan kaybetmişsin. Ben adamla vs yapmaya arenaya gidiyorum bi priest önüne gelene debuff atıyor benim ağzım kapalı kalacak? kkthxbb
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |