Üyeler: 184.138 | Konular: 178.995 | Mesajlar: 1.919.686
Geri git   Türkiyenin Oyun Bilgi Paylaşım Platformu....KnightOnline, WOW, Silkroad , CabalOnline, 9Dragons, DOTA, Counter Strike ve Dahası.... > Knightonline.net Forum Alanı > Knight Online Genel Konular
Sayfaya güncelle 74 lvl int priest vs 75+ warrior o_O
Knight Online Genel Konular Knight Online Hakkında ki Bütün Bilgileri Ve Duyuruları Bulabileceğiniz ve Paylaşabileceğiniz Bölüm...
Yanıtla

Seçenekler Stil
Alt 20-07-07, 08:14   #21
Artık Hayatımda KO Yok

serkanozk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 78
serkanozk will become famous soon enoughserkanozk will become famous soon enough

adamın karakterinin özelliğini kullanmasından rahatsız olan birisi gitsin kendi karakterinden biriyle vs yapsın o zaman warior warior la , asas asasla yapsın.
hala heal basmak noobluk felan diyosun ya o halde soyunsun her 2 taraf birebir yumrukla yapsın vs yi. bu oyundaki amaç güçlü ve aklını kullanarak karşı tarafı legale etmek. ağlayacak sızlayacak olan varsa da girmesin o halde ne arena ya nede cz ye

ID: PRİESTige
Irk:Human
Job:Paladin
Level:64
NP:112XXX
Clan:
Server:Patos

BENİM İÇİN ARTIK K2 NİN EL ATTIĞI HİÇ Bİ OYUN YOK K2
serkanozk isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 20-07-07, 14:47   #22
Tosawi

Adama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 40
Adama is on a distinguished road

bende 72 lvl layting mageyim. arenaya gidersem eğer kimseye dokunmam sadece millete malice yağdıran priestleri keserim. onları keserkende priestler layt olmada gel göriim seni felan diyo küfredio bunu napçaz?
Adama isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 20-07-07, 19:16   #23
Artık Hayatımda KO Yok

serkanozk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 78
serkanozk will become famous soon enoughserkanozk will become famous soon enough

aaaaa sen yanlış yapıyon dostum kurallara aykırı hareket ediyorsun light da yasak (bazı arkadaşların savunmalarına göre) isteyen alınsın

ID: PRİESTige
Irk:Human
Job:Paladin
Level:64
NP:112XXX
Clan:
Server:Patos

BENİM İÇİN ARTIK K2 NİN EL ATTIĞI HİÇ Bİ OYUN YOK K2
serkanozk isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 20-07-07, 20:19   #24
Rogue

Stockholm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 95
Stockholm has a reputation beyond reputeStockholm has a reputation beyond reputeStockholm has a reputation beyond reputeStockholm has a reputation beyond reputeStockholm has a reputation beyond reputeStockholm has a reputation beyond reputeStockholm has a reputation beyond reputeStockholm has a reputation beyond reputeStockholm has a reputation beyond reputeStockholm has a reputation beyond reputeStockholm has a reputation beyond repute

sen bi kere önüme gelene ebuff atıyordum diyerek baştan kaybetmişsin. Ben adamla vs yapmaya arenaya gidiyorum bi priest önüne gelene debuff atıyor benim ağzım kapalı kalacak? kkthxbb

Stockholm isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Yanıtla

Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)

Seçenekler
Stil