| ||||||
| Knight Online Genel Konular Knight Online Hakkında ki Bütün Bilgileri Ve Duyuruları Bulabileceğiniz ve Paylaşabileceğiniz Bölüm... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| BEŞİKTAŞ'lı |
Merhaba arkadaşlar Bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum: 1)Dual +8 rb shardmı yoksa 2)Bir tane +8 rb shard ve +8 md alıp artan paraylada üstüne takı Hangi seçimle atağım daha iyi olur? Böyle düşünmemin sebebi sol elin fazla atak artırmamasıdır Eğer 2. seçim hakkında yorum yapacaksanız 8 gb lik takı önerisinde bulunursanız sevinirim (1200-400=8gb)
__________________ I'm sTill BuRNiNg In YouR FlaMeS ...!! |
| | |
| Reklam alanlarımız |
| | #2 |
| GALATASARAY'lı Üyelik Tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() |
diğer itemlerin neler? diğer itemlere göre ap,def,hp bağıntısı kurulabilir |
| | |
| | #3 |
| Atatürk'çü Gençlik | Dual Rebith +8 Shard Derim ben oLsam |
| | |
| | #4 |
| 55-62 LvL Üyelik Tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #5 |
| BEŞİKTAŞ'lı | |
| | |
| | #6 |
| İzmitLee Üyelik Tarihi: Nov 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+8 Rb mi +5 Rb mi ? :S
__________________ |
| | |
| | #7 |
| GALATASARAY'lı Üyelik Tarihi: Nov 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 92 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takıların Dex ağırlıklı oldugu için dual shard alırsan attack olarak lvl'ını bilmiyorum fakat aynı seviyedeki bi insandan daha yüksek attağa sahip olabilirsin fakat ac bakımından fazlasıyla zayıf kalırsın Serverını bilmiyorum fakat fiyatlar aşağı yukarı çoğu serverda aynı oldugundan dolayı shard +8 ve sol ele Md +8 almanı tavsiye ederim ve Dual kekuri +3 yerine tekini rol yapıp pendantınıda wp +1 yapsan Health ve Defence olarak 60-70 ac arası seni yükseltir. Kekuri +3 ün tekini ve amuletini sattığın parayla hemen hemen kendine birde eme +0 alabilirsin diye düşünüyorum Unutmaki czde artık herkes party halinde dolaştıgından attack yükselsin diye dex takıp dolaşmak hiç bi şekilde seni karlı çıkarmaz. Sana tavsiyem takılarını ağırlıklı olarak ac bakımından yükseltmek..
__________________ Boyu kısa olanın gölgesi uzun oluyorsa,güneş o yerde batıyor demektir.. B4W ![]() |
| | |
| | #8 | |
| BEŞİKTAŞ'lı | Alıntı:
Teşekkür ederim , belirtmediğim huhuslari da eklemek istiyorum Areste lvl 59 ardream carım var. Yani şimdi 5/8 shard ve +8 md nin yanına takı al diyorsunuz.. eme +0 sanırım 8 dex 20 defans veriyordu..Kupe olarak pek önemsemiyordum acıkcası ne diyeyim Ardreamdada olsam aynı seylerimi söylerdiniz yoksa farklımı olurdu? . --------------------------------------------------------------- . Dostum +5 rb shard
__________________ I'm sTill BuRNiNg In YouR FlaMeS ...!! | |
| | |
| | #9 |
| 35-40 LvL Üyelik Tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() |
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
|
| | |
| | #10 |
| GALATASARAY'lı Üyelik Tarihi: Nov 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 92 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takılarının Defans ağırlıklı olması Cz'de cok onemli fakat ardreamde oynama fırsatım olmadı ama lvl dusuk oldugundan dolayı kucuk attack farkları veya kucuk ac farkları vslerde cok buyuk onem tasidigini dusunuyorum cunku hemen hemen cogu kisinin attack hp ac leri hemen hemen aynıdır diye tahmin ediyorum tekrar dedigim gibi hic dusunmeden kekuri +3 ünün tekini rol ile degistirmeni tavsiye ederim. Aresin pazar durumunu bilmiyorum fakat eme +0 ve wp +1in ikisinide alman biraz zor sanirim suan elinde olan para ile Kupelerinin tekini ve amulet of dex. i ele alırsak totalde 30 dex,2ac,75 mp veriyo sanırsam. Eme +0 ; 20 ac,5 dex,5 Health bonus veriyo Wp +0 20ac 5 HP,5STR,5DEX,100HP,150MP,30FR,10GR,10LR Wp +1 24ac 7 HP,7STR,7DEX,150HP,225MP,32FR,12GR,12LR Her ikisini almanın mumkun olmadıgını dusunursek; ilk olarak eme +0 ile aod +1 olarak hesapladıgımızda 25 dex 22 ac ve 5 health ile 75 mp veriyo ikinci olarakta Dex +10 küpe ile wp +1 i hesapladıgımızda 17dex 24 ac 7 health,150hp ve 225mp veriyo buda senin kuru hp ni fazlasıyla yukselticek ve 3 kez daha fazla minor yapmanı sağlicaktır diğer kombinasyonla arasında 8 dex fark olmasına gore bence uzun suren vslerde hp nin ve mp nin büyük etkisi oldugundan dolayı bu kombinasyonu seçmeni tavsiye ederim Ayrıca kullanmıs oldugun armor eger chitin +7 set ise fp +8 sete gecmenide tavsiye ederim aradaki defans farkı cok cok az oldugundan dolayı eme yada wp +1i tercih etmenle kaybettigin ac kaybını hem bu takıların vermis oldugu defanstan fazlasıyla cıkarırsın hemde bu takılardan birini aldıgındaki kaybetcegin dex acıgınıda burdan tekrardan fazlasıyla cıkarmıs olursun ve attack kaybın neredeyse hic olmaz ve hatta ince hesaplarla suankinden cok az daha fazla olabilir.
__________________ Boyu kısa olanın gölgesi uzun oluyorsa,güneş o yerde batıyor demektir.. B4W ![]() |
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |