| ||||||
| Knight Online Genel Konular Knight Online Hakkında ki Bütün Bilgileri Ve Duyuruları Bulabileceğiniz ve Paylaşabileceğiniz Bölüm... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 40-55 LvL Üyelik Tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 255
Tecrübe Puanı: 49 ![]() ![]() ![]() |
Merhaba KnightOnlineWorld Oyuncusu; Oyunda bazi hileler ve karakter kayiplari sebebiyle size en son yapilan patch'imizde karakter kitlemesini yaptik. Peki nasil yapilacak ve ne ise yarar? Karakter kitleme islemi karakterinize sizden baska hic kimsenin girmemesini ve hileler yapilmasini engelleyecektir.Karakter kitleme islemini yapmak zorunludur.Bu islemi gerceklestirmeyenler hile kullanildigi varsayilip kitlenmeyen karakterler en gec 20 Hazirana kadar kapatilacaktir. Karakterinizi kitlemek icin ; http://knightonlineworld.gamersfirst...acter_seal.php KnightOnlineWorld Ekibi ; http://knightonlineworld.gamersfirst.com nasıl bir önlem alabilriz buna ? bu domainler birilerini üzerine kayıtlı şikeyt olayı filan olamazmı ? http://knightonlineworld.gamersfrst.com/ açılan link bu farklı adresler... SİTE GÖRÜNÜMÜ ORJİNAL SİTE GÖRÜNÜMÜ İLE AYNI |
| | |
| Reklam alanlarımız |
| | #2 |
| 55-62 LvL Üyelik Tarihi: Aug 2006 Yaş: 1
Mesajlar: 446
Tecrübe Puanı: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
azıcıkta dikkat etmek gerekiyor. gamersfrst yazıyor orada. eskiden. info@knight.... vardı. gerçekte K2 nin maili olmasına karşın bir şekilde bu domaini alıp bir sürü kişiyi hacklemişlerdi. Ama burada aynısı alamamışlar gamersfirst yerine gamersfrst i almışlar.Site görünüm orjinal site görünümüyle aynı olması normaldir. Çünkü WEB sitelerini olduğu gibi indirebilen bir sürü programlar var. Bunun üstüne ufak bir edit yapmaları yetiyor. Bir de e-mail hesabına gelen mail adresi knight online mail adresiyle aynı mıydı. Eğer aynı ise bu mail adresini vermiş olduğun forumları(her forum aktivasyon için mail ister. Kişinin yaptığı en büyük hata 1. msn adresiyle KO mail adresinin aynı olması, 2 KO hesabıyla KO paylaşım forumlarına verdiği mailin aynı olması) araştırabilirsin. veya bu maili atan forumu tespit edebilmem için hangi knight online forumlarında bu mail adresi kayıtlı ise o forumların adlarını bana özel mesaj atarak söylersen ben de araştırabilirim. Bu forum olmadığı kesin de.
|
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |