| ||||||
| Knight Online Video Lütfen Sadece Genel İçerikli Videolar'ı Ekleyelim. Serverlar İçin Serverların Altındaki Bölümleri Kullanalım |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FoReWeR KsK Üyelik Tarihi: Feb 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 81 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ALayına Vs Kralına Ks |
| | |
| | #12 |
| Z.K.Ü (Isletme) xD |
zuhahahah adam show yaptı beaw
__________________ FixeFixe Hey Gidi Günler Hey <<PressOK>> Bazı Efsaneler Sönmez... |
| | |
| | #13 |
| 40-55 LvL Üyelik Tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 60 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Dün haberlerde izlemiştim bir kez daha izleme fırsatı yaşattıgın icin saol + rep ![]()
__________________ Gelişimiz kıçı mumlu mektupla olmadı bu dünyaya, elbette gidişimiz davul zurna olmayacak.. |
| | |
| | #14 |
| Misafir
|
harbi adam tek atıyo delikanlı beyazlı çok pis olmuş ama |
|
| | #15 |
| Anänıda Al Git!.. Üyelik Tarihi: May 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güldüm ya herif boksözmü bilmem ama sanki onu koruyan başka bi güc var gibi... beyazlı arkadaşta yere yan bi şekilde nasıl düştü anlam veremedim güzel vs olmuş.... emege saygı :}
__________________ KIZ MİLLETİ NELERDEN Mİ HOŞLANIR? ; PİSKOPAT OLCAKSIN!. AYRICA BİLGİLİ KIZ MİLLETİNİN SÖZÜNÜ DİNLEYECEKSİN, AMA ASLA YERİNE GETİRMEYECEKSİN. ROMANTİK OLACAKSIN; MUM IŞIĞINDA DÖVECEKSİN. DAYAK CENNETTEN ÇIKMA SÖZÜNÜ CENNETİN TÜM GÜZELİKLERİYLE ONA SUNACAKSIN. GÜLÜN ÜSTÜNE GÜL KOKLANMAZ BİLESİN, ÖTEKİNİ KARANFİL NİYETİNE KOKLAYACAKSIN. SALINDIMI AKAN SULAR DURACAK. O KIZ SENİN KÖLEN OLACAK. KOLUNA TAKTIN MI YAKIŞACAK. KODUN MU DUVARA YAPIŞACAK. |
| | |
| | #16 |
| 40-55 LvL Üyelik Tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
muhahah aaaa
|
| | |
| | #17 |
| Banned Üyelik Tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 48 ![]() |
zuahahhaha komik güzel |
| | |
| | #18 |
| CR4zym4ST3R Üyelik Tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
itemleri neler dual cift yumruk botlar adidas gibi pauldron sarar gibi kafalık yok dd 25 half plate takıyo adam ciplak vs yapiyo
|
| | |
| | #19 |
| 10-30 LvL Üyelik Tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Hızını aalamayıp 2 tane daha sallasan Cok bekledim polise görmeden salalsaydın: |
| | |
| | #20 |
| 50-60 LvL Üyelik Tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 77 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yokk adamda bi b.o.k yok full şans beyazlının falan ayagı kaymış.2 kişiyi indirincede baya gaza gelio başlıyor oldugu yerde zıplamaya ama helal olsun yinede 4v1
|
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |