| ||||||
| Knight Online Video Lütfen Sadece Genel İçerikli Videolar'ı Ekleyelim. Serverlar İçin Serverların Altındaki Bölümleri Kullanalım |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 10-30 LvL Üyelik Tarihi: May 2006 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 63 ![]() |
bende bunu olimpia kısmına koymuştum fakat burayı unutmuşum neyse bu da benden nacizane(+8 ler olsa daha neler olacak da +8 YOK) görüşlerinizi yazarsanız sevinirim http://*****share.de/files/19857550/ismail.wmv.html
__________________ Nick : llsimonG Lvl : 62 Irk : Orc Asas np : 87 K Clan : NaturelBornKillers |
| | |
| Reklam alanlarımız |
| | #2 |
| Dont Say a Word... Üyelik Tarihi: Apr 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 1072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Simon pk videonuz baya güzel olmuş.Hele Ruzg4r harikalar yaratmış.şarkılarda baya güzel.Bu arada ilk şarkının ismini öğrenebilir miyim.Çalışmalarının devamını bekliyorum...
__________________ GooDz GaMe MoDeS !!! |
| | |
| | #3 | |
Tecrübe Puanı: 63 ![]() | Alıntı:
saolasın inş daha iyilerini ya***az . Good bye For Now (pod)
__________________ Nick : llsimonG Lvl : 62 Irk : Orc Asas np : 87 K Clan : NaturelBornKillers | |
| | |
| | #4 |
| 40-55 LvL |
beğendim video nu güzel olmuş bi tane daha çek koy derim senin combonu izlemek zevkli ![]() da senin hp 94mü ? yoksa takılarından biri unique mi?
__________________ Nick : DaNThi Server : Diez Irk : Karus Karakter : Shadow Bane Lvl : 64 (3 Ay Sahalardan Uzak :o ) Np : 80*** Clan :Adam Gibi CLan Yok İstemiyorum CLan ..... |
| | |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 63 ![]() |
saolasın. hp 90 takılardan 1 üniq olduğu için.
__________________ Nick : llsimonG Lvl : 62 Irk : Orc Asas np : 87 K Clan : NaturelBornKillers |
| | |
| | #6 |
| Du4L1Ty for life.. |
az bekleyin benimkide geliyo
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |