| ||||||
| Knight Online Video Lütfen Sadece Genel İçerikli Videolar'ı Ekleyelim. Serverlar İçin Serverların Altındaki Bölümleri Kullanalım |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| IwannaDieWithYou Üyelik Tarihi: Aug 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 70 ![]() | Alıntı:
__________________ İmza filan yok kardeşim.Boşuna bakmayın... | |
| | |
| | #12 |
| 35-40 LvL Üyelik Tarihi: Jun 2006 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 63 ![]() |
ben de enterasan bi durum neyse ortam bozulmasın salla yın kafanıza göre takılın :P
__________________ Gonusma Loyn |
| | |
| | #13 |
| DaNGeRouS USeR :) |
adam koxp kullanıorm diyo sizin sesinz çıkmıo ya kardeş hakkınla kasmadıkça adam yerine koymam seni ben....
|
| | |
| | #14 |
| Özel Üye Üyelik Tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 194 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wala yaw sasırdım adam koxp kullanıyorum dıyo bunlar adamın vıdeosundan etkılenerke bi sey demıyoalr yuhhh
__________________ O artık Forum Emeklisi... |
| | |
| | #15 |
| 55-62 LvL Üyelik Tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 71 ![]() ![]() |
Archerda cok ii tabi ama bu arkadas gibi greyhawk gibi bilinc gibi abiniz_silver gibi olursan iyi .Diger türlü iş yapmas.Alayina isyan Olumune Assasian...
__________________ http://ozel.ravda.net/include.php?pa...hp&contentid=5 |
| | |
| | #16 |
| Rogue Üyelik Tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ewet char çok güzel koxpla da nereye kadar yaw
|
| | |
| | #17 |
| BladeMaster Üyelik Tarihi: Jun 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 66 ![]() |
rogueysen eğer en güzeli okçu olarak kasıl sonra assas ol.herşey atak değil.bak şöle diyim sana assaslar sadece manapot kullanarak hem atak hem heal yapıyolar.okçularsa ya mana ya hp pot içiyo.bu yüzden uzun süreli pk ları okçular kaldıramaz.ama okçu olmanın zevki başka tabi |
| | |
| | #18 |
| 35-40 LvL Üyelik Tarihi: Oct 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 52 ![]() |
Bıravo Kardes Senınkı Gıbı Bır Charımın Olmasını Cok Isterdım...
|
| | |
| | #19 |
| WelcomeToKarusHELL |
helal olsun walla süper olmuş gerçektende ama işte okçunun da bi dezavantajı adamı kovalayıp ok atamıon vedeee çok mana yiyo.ama lwl 70+ nın da hakkını vercen dimi bende bayramdan sonra koxp alıp okçuya dönecem ama andream da da kullanırım
__________________ http://www.knightonline.net/knight-o...gos-51133.html ![]() ηι¢к : WelcomeToKarusHELL ѕєяνєя : Carnac-EAST!!! נσв : >>MaGe<< lשl : 62 ηαтισηαL : кαяυѕ (ölümüne) ηαтισηαL ρσιηтѕ : 3661 ¢Lαη : Weiwuer ASUS P5-KPL INTEL e6750 Sparkle Calibre 8600GT KINGSTON 2GB 800Mhz Seagate 250GB 16Mb Cache |
| | |
| | #20 |
| 35-40 LvL Üyelik Tarihi: Aug 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 56 ![]() |
edanada orc musun huamn mı bı de nıckın ne ?
|
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |