| ||||||
| Knight Online Video Lütfen Sadece Genel İçerikli Videolar'ı Ekleyelim. Serverlar İçin Serverların Altındaki Bölümleri Kullanalım |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 35-40 LvL Üyelik Tarihi: Jun 2006 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 63 ![]() |
Ewt şu an edana ya gecdim ama eski charım .. cyper da 71 lvl okcum var dı son bi tane video cekdim umarım beğenirsiniz ... http://www.youtube.com/watch?v=sc01JvBo4jg
__________________ Gonusma Loyn |
| | |
| Reklam alanlarımız |
| | #2 |
| baadii |
yok abi ben assasine dönmeyecem,okcu kalacam ![]() helal olsun güzel oynuyorsun yeni okcu oldum izleyerek tecrübe kazanıyorum böyle ![]() bende aresdeyim,+8 ib var da dibine girip 5 li yi tam yerleştiremiyorum assasinler çakal ares bayağı ![]() thanks for video
__________________ baadii |
| | |
| | #3 |
kardeşim fazla iyi oynamak değil de yanlış annama item ler güzel hava yapmış gibi olmasın ama +8 i.b +9 fp +3 kekuring +3 pp +3 elf belt +5 silver earing item ler cok ii .. şu an 73 lvl oldum cyper gelen i kasarım para lı koxp var ama cz de acmam
| | |
| | #4 |
| 62+ MasTeR |
guzel okcu ßeğendim videonu.
__________________ Anlık Sevi$melerin 0lduğu Bu Dünyada Dur Durabilirsen Ayakta Ya$a Ya$ayabiliyorsan Bu Batakta Ama Sakın Ölme Yatakta [K.Cobain] |
| | |
| | #5 |
| Rogue |
bende ya okcu gibisi yok su Reskill bug kalksa hemen donıcem archa da beklıoruz işte
|
| | |
| | #6 |
ewt var ya .. yaw spike la adama ne kadar vurcan ki .. bak benim edana daki chara K3S3RİM 71 LVL ASAS 1350 vuruyor benim lvl 61 ... ben millete 70 lvl adam lara okcu ile seri seri 1100 koyuyom zaten 5 li cakdım mı adamın can yarıda ... ![]()
| | |
| | #7 |
| Atatürk'çü Gençlik | Abi Şimdi Bu Videoyu İzledikten Sonra Bi Karara Vardım; Adamı Assassin Olarak Kasacan Sonra Okcu Yapacan ve Cz Çünkü okcu Çok Mana Yer
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 |
| 10-30 LvL Üyelik Tarihi: Aug 2006 Yaş: 15
Tecrübe Puanı: 56 ![]() |
baya saglam adam yani sira oynamasini biliyor ))))
|
| | |
| | #9 |
yok lem okcu yapcan charı koxp la kascan yok sa zor 70 kasmak dorusu ben golem ... troll filan da kasdık biz harpy koxp hep .. 24 saat .. archer olcak sana item ler cok ii olcak ... 70 skill manyak yaw
| | |
| | #10 | |
| ReLif3 Üyelik Tarihi: Oct 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 57 ![]() | Alıntı:
cok güzel yapmıssınn | |
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |