| ||||||
| Önerileriniz Forumla ilgili her türlü önerilerinizi, isteklerinizi ve dileklerinizi bu bölümde yapabilirsiniz... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| BrokenDaggz Üyelik Tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 56 ![]() |
inf1 var dı bi ara onda da +9 shell vardı sanırssamm
__________________ Oldies... FenerliCuReLLa Su akar yatağını bulur.. :\ |
| | |
| | #12 |
| ares 71 edana 66 Üyelik Tarihi: Oct 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 55 ![]() |
+9 item legal deil ama +9 itemle gezen var forumda satmak yasak ana knight online kullanıcı sözleşmesine göre char satmak da ban sebebi o nası olcak? |
| | |
| | #13 | |
| Oldplayers comander Üyelik Tarihi: Dec 2006
Tecrübe Puanı: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
arkadasim iste senin bu dedin sole deniyo ben enaytiyim herseye katlanirim isteyen istedini yapsin giren cıkan farkmaz sadece oyun oynim ben enayiyim diyosun yani be arkadasim millet adaletsizce oynadi oyunda sen nedn bunlara goz yumcan enayimisin sen ?
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=okz1xoB1QkI | |
| | |
| | #14 |
| คlק เร ђєгє Üyelik Tarihi: Sep 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | + lı uniq satanlar +9 silah satanlardan daha fazla ve hatta yok denecek kadar az bir kesim +9 silah satan.ßi Mirage Dagger +9 yapılmıssa katlanır insan cünkü md kadar bol item yok.Fakat bi +9 shard demek ne demektir ben anlamıyorum.Adama atacam 500 Dmg adam atacak bana 1093 Def ile 1200 küsür.E buda bu oyundaki adalet mantıgı.Katlanacaz hoja..
__________________ Elmas nasıl yontulmadan değer kazanamazsa,İnsanda acı çekmeden olgunlaşamaz. !!!...υğяαşмα вαвα уσяgυη...!!! |||ŦยгЌђєร & Ŧєℓєรмє||| Turkhes Ezer Alkoç izler Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=8ACohFPpQDc ŦยгЌђєร |
| | |
| | #15 |
| Warrior Üyelik Tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yorum yoq!!! Daha önce Cok sorun vardı!(Cz koxp vs.) ozaman neredeydiniz ? bu son yazım artık yazmıyorum.
__________________ ![]() ßy XeNTiNo ty ![]() |
| | |
| | #16 | |
| ARIZA Üyelik Tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 54 ![]() | Alıntı:
o dediğin belli baslı adamlara has bişey herkese verilmio gerı hatta adamı banlıyolar:S
__________________ BENLE UĞRAŞMAK; [G]üven [Ö]zveri [T]ecrübe İSTER!! | |
| | |
| | #17 | |
| SickTired / Olympia | peki ben +9 dex küpe falan satıosam nolcak o da mı yasak
__________________ ![]() Mehmet Potter ve Böbrek Tasi xD Zenci MahaLLesindeki SoLaryumcu Karne DOLayısıyle KapaLiyiz xD Rullaz4ever HatırLar mısın Kucukken Hep Trene Binerdik Sonra Ben Cama qötümü Sense Yüzünü Koyardın Herkes Bizi Ikiz Sanardı ![]() Yapma Be Azrail Marionun BiLe 3 Cani Var Sana Bir Cinsel Birde Seyahat IcerikLi Bir Sözüm Var Cektir Git! xD Alıntı:
![]() ![]() | |
| | |
| | #18 |
| 1LikeMyTheLasTSex Üyelik Tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 50 ![]() |
En son ROGWANT da dayanamadı parlattı galiba +9 shelini yada satın aldı parlanmıs halde... Bildigim kadarıyla bu arkadas iyi bi oyuncu ayrıca iyi de itemleri vardı,LVL da yok deil...O bile +9 iteme göz yumup,dupecilere destek werir gibi dolasıyorsa artık DUPE BEKLEMEKTEN baska yapacagımız birşey yok arjadaslar.. Herkesin dupe yapması lazım bi sure baska çözumu yok bu işin. Yoksa oyun YTLcilerin ve cafecilerin (cunku dupecilerin en başta gidenleri genellikle) himayesinden cıkamayacak... Ne mi olacak ? bir zaman gelcek millet sıkılcak bu adamlardan ve oyunu bırakacak böylece dupeci cafeciler ne musteri bulacak ne de item satacak biri. Amin. |
| | |
| | #19 |
| Banlandım !! |
kO nun terbıyesızlıgı arkadasım ne yaparsan yap bır sonuca varamazssın
|
| | |
| | #20 |
| 62+ MasTeR Üyelik Tarihi: Sep 2006 Yaş: 10
Tecrübe Puanı: 80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi arkdasım vardı aydından asas nick vermıyım zaten oyunu bıraktı su an askere gidiyor. itemleri +9 chtin pauld.+8 shel setti ve o chtın +8 shellerin arasında lamba gibiyidi. o nolcak ki bir tane mage gordum ustluk sheli +10 :s +9 item satsları acılsada az item satsam |
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |