| ||||||
| Önerileriniz Forumla ilgili her türlü önerilerinizi, isteklerinizi ve dileklerinizi bu bölümde yapabilirsiniz... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| bb KO Üyelik Tarihi: Dec 2006
Tecrübe Puanı: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar bildiginiz üzere sitede +9 item satisi yasak ama söyle bi durum var millet areste artik cekinmeden +9 shellerini parlatiyor +10 parlatmis mage bile gördüm, bunun yaninda sitede +3 unique satmak serbest şimdi ortaya şöyle bir durum cikiyor +3 iron neck satan satisini yapabiliyor ama +9 mirage sword satan a yasak var, ama mantikli düsündügümüzde +9 mirage sword +3 iron neck den daha kolay yapilabilir bu durumda +9 satanlara bir haksizlik yapiliyor gibi geldi bana bu durumda siz ne düsünüyorsunuz? tabi yine karar adminlere kalir belki bu sayede +9 item satisini da serbest birakabilirler |
| | |
| Reklam alanlarımız |
| | #2 | |
| SickTired / Olympia | qüsel bi yaklasım haklısın bence
__________________ ![]() Mehmet Potter ve Böbrek Tasi xD Zenci MahaLLesindeki SoLaryumcu Karne DOLayısıyle KapaLiyiz xD Rullaz4ever HatırLar mısın Kucukken Hep Trene Binerdik Sonra Ben Cama qötümü Sense Yüzünü Koyardın Herkes Bizi Ikiz Sanardı ![]() Yapma Be Azrail Marionun BiLe 3 Cani Var Sana Bir Cinsel Birde Seyahat IcerikLi Bir Sözüm Var Cektir Git! xD Alıntı:
![]() ![]() | |
| | |
| | #3 |
| Kanku, Hocu :D Üyelik Tarihi: Aug 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paul_hewson 6 aydır +9 shelle dolaşıyor, takma kafana :P
__________________ ![]() By TehLiqE http://www.freewebs.com/koranking2/ares.htm lvl 62lerde TehLiqE li birşeyler var orda =) |
| | |
| | #4 |
| ImTheLast Üyelik Tarihi: Mar 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 90 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xMuratx ve nowkill in shellere hayranım aaa bide serdar_k 3 parça shell 9 2 parça shard 9
__________________ ImTheLast TheLast Clanları Asistanı Abuzittinden Mektuplar Sezon 1 Bölüm 3 http://img511.imageshack.us/img511/975/19757780mz4.jpg |
| | |
| | #5 |
| 40-55 LvL Üyelik Tarihi: Dec 2006
Tecrübe Puanı: 46 ![]() |
daha ne oLucak Aga +9 shel pLs Shard istemiom Cleaver +9 da oLur ahahah adsasd azuah off off..
__________________ Bi Zamanlar ARES ' Ti ... |
| | |
| | #6 |
| Our Paradise Üyelik Tarihi: May 2006 Yaş: 2
Tecrübe Puanı: 95 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+3 unique itemler k2network tarafından ares server'ın da yasal oldugu acıklanmıstır. bunun üzerine forumdada +3 unique item satımımın yasaklanacagını düsünmüyorum. ancak cogumuzun tam olarakta bilmesekte +9 high class itemlerin ilegal oldugu düsüncesi war bizde. ve bu yüzden +9/+10 item satısı sitede yasak.(tabi du düsünceler bence )
__________________ Ama benim hiç repim yok ![]() R.I.P. Chuck Schuldiner&Dimebag Darrell |
| | |
| | #7 |
| Oldplayers comander Üyelik Tarihi: Dec 2006
Tecrübe Puanı: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beyler +3 itemi durust ce 27 tane lazım simdi hesabedin +3 iron nack 24323423 tane sn** quen kes 1 tane zor duser piyasadan toplasan +0 i 300 ytl 27 tanesi 8 milyar 100 m yapar simdi hangi enayi bukadar para verir ![]() kimse dimi herkez ytl verip dupe seklinde 0 takısını direk +3 bastirdi ve k2network buna yasal dedi ve serbest birakti ve sizde burda haledaha +9 +3 konusuyonuz bu oyun tamamen $$$$$$$ paraya dondu hile şike duzenbazlik adam yaralama mekan basma kufur eee kadar vardi siz siz olun fazla kurcalamadan ne var ne yok satin kurtulun hee bide biz ytl itemaliyoruz +3 sonucta diyenlerede BU SOKTUM OYUNUNDA YTL İLe item alip satmakta yasak char alip satmakta yasak aama herkez ytl alinca bise olmas hakkımla aldim sanai yo neyse kolay gelsin basinizi sisirdiysem soryy
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=okz1xoB1QkI |
| | |
| | #8 |
| Rogue Üyelik Tarihi: Dec 2006
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oyunda ytl ile alım satım yasak olsa,site sahipleri dahil olmak uzere kimse satis yapmazdi ki sacma,+3 olayina gelince 2 item haric benim dusuncem mage earring ce ice belt,diger itemleri ben legit +3 yaptim diyen ya dupecidir ya parasi boldur +9 lar ise her ne olursa olsun ban sebebi olmali,heleki 3-4 parcasi birden 9 olanlar var ki onlar icin diyecek sozum yok,hep soylemisimdir +3 taki takan +9 shell/silah kullanan acizdir.Oyuncu olan +0 takı ilede pk'sini yapar,bossunu keser,fark "oyunculuk" .
__________________ Pwnage Clan Leader Ronark |
| | |
| | #9 |
| Kanku, Hocu :D Üyelik Tarihi: Aug 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bkz anti oyunculuk : bu leg cut niye 1 dk sürdü ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() By TehLiqE http://www.freewebs.com/koranking2/ares.htm lvl 62lerde TehLiqE li birşeyler var orda =) |
| | |
| | #10 |
| Warrior Üyelik Tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bence başkalarının itemleri ile uğraşacağımıza oyunumuza bakalım.Burada boşu boşuna tartışıyoruz..Database si karışan +9 silah ve itemi giden tanıdıklarım var ama rollbackte gm hepsini geri veriyor.. Eğer yasak olsaydı gm +9 silah veya item vermezdi.
__________________ ![]() ßy XeNTiNo ty ![]() |
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |