| ||||||
| Oyun İçi Genel Yenilikler Knight Online ile ilgili Oyun İçi Yapılan Bütün Yenilikleri Buradan Paylaşabilirsiniz. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 35-40 LvL Üyelik Tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 62 ![]() ![]() | bir iki yerde yazdım ama cevap gelmedi bende direk konu açayım dedim nerden bulacağım direk link verebilecek varsa lütfen versin!.
__________________ RapStarım Desen SokaK SanatınDan Bi-HaberSin Tek-1 ihtimal var desem "'Yerli yalaka!'" Sensin |
| | |
| Reklam alanlarımız |
| | #2 |
| 10-30 LvL Üyelik Tarihi: Aug 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
oyunu launcher den aç o kendi kendine yükler...
|
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 62 ![]() ![]() | off çookkkk akkılllıcaa!!! nasıl düşünemedim ya kardeşim bak oyuna girmeye çalışıyorum gibi bir uyarı alıyorum nedir buu!!
__________________ RapStarım Desen SokaK SanatınDan Bi-HaberSin Tek-1 ihtimal var desem "'Yerli yalaka!'" Sensin |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 62 ![]() ![]() | Herkese teşekkürler yine kendim buldum off off kaç saat sonnraa !!!!!!!
| | |
| | #5 |
| 10-30 LvL Üyelik Tarihi: Aug 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
yav kardeşim bende gayet güzel çalışıyor 1459 u da yüklüyor sen kimsinki seni takan kim ?
|
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 62 ![]() ![]() | Beni takman gerektiğini yada sana yüklüyormu diye birşey söylediğimi hatırlamıyorum
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |