| ||||||
| Oyun İçi Genel Yenilikler Knight Online ile ilgili Oyun İçi Yapılan Bütün Yenilikleri Buradan Paylaşabilirsiniz. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| 62+ MasTeR Üyelik Tarihi: Sep 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 231 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+1r.e +1 se al yanına da dw yi tak pek etkilemez sağlam olur sandımca
__________________ DÜNYA TOP OLSA PATLARDI... |
| | |
| | #12 |
| 10-30 LvL Üyelik Tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
sol ele dw 4ever |
| | |
| | #13 |
| 10-30 LvL Üyelik Tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
saolun yardımarıınız, için ben de dw istiodum çok shekil item dw aldım ![]() Minore gelince çalışmakla olmaz birinden görmem lazım bence |
| | |
| | #14 |
| Warrior | 1 cisi minör bilmiyorsan ardream de pek iş yapamazsın..minör şart neden çünkü Hem kaçarken hem vs lerde Çok işine yarayacak bi skill.. minöre şu açıdan bak.. 60 lvl pot kullanan asası Her zaman 60 lvl minör kullanan asas keser... 2 cisi Dw alma iş görmez ardream de...+8 Md forever^^
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...2ß3... Yılın konuşması ^^ ![]() |
| | |
| | #15 |
| 62+ MasTeR |
minor yapmıyorsan +7 dw dir... minor yapmak cok da zor değil ya |
| | |
| | #16 |
| Özel Üye | bence minor yapmak bi ayrıcalıktır
__________________ T-Rap Severlerin Buluşma Noktası...! ![]() |
| | |
| | #17 |
| 62+ MasTeR |
bana göre minor yapmak cok kolay tabi combo yapmıyorsan işin çok zor |
| | |
| | #18 |
| |
ardreamda dv ile minor olmaz gerçi dw sizde olmaz ama olsun idare edenler var70- char için tartışmasız md8 70+ için tartışmasız dv7
__________________ Gereksiz konuşanlara yapılacak davranış : -BLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABL ABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLAB LABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLA BLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABL ABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLAB LABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLA BLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABL ABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLAB LABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLA BLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABL ABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLAB LABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLA BLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABL ABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLAB LABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLABLA -k. neyse cya hadi ko nuzu oynayın, bugünkü ders bitti. Gorudadan sonra burda kalmam zaten yanlıştı. |
| | |
| | #19 |
| 55-62 LvL |
+7 dv'nin critical attagı war ama |
| | |
| | #20 |
| HarDLyY Üyelik Tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
görceksin ardreamda +7 dv manayı düşürüyo o silahı takmamalsın 2 ztn ardreamde herkes 5-6-7 kiş vs 1 yapıo bu adamlardan kaçmak için de minor yapabilmelisn + dv ile minor yapılmaz (sürekli dğil )
__________________ █████████████████████████████████████████████████████████ BEŞİKTAŞ |
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |