| ||||||
| Oyun İçi Genel Yenilikler Knight Online ile ilgili Oyun İçi Yapılan Bütün Yenilikleri Buradan Paylaşabilirsiniz. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Banlandım !! Üyelik Tarihi: Jul 2006 Yaş: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dark vane yi sana kesinlikle önermem +7 dv -160 hp -160 mp kaybı olduğu için zarara uğrarsın zaten ardream charı olduğun için dolayısı ile hp ve mp ye ihtiyacın olacak bu yüzden sana +8 md takmanı öneririm. |
| | |
| | #32 |
| 35-40 LvL Üyelik Tarihi: Feb 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 66 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
md 8 al dw 7 sana yaramaz m1nor 1c1n 160 mana k1r1or ve dusurdugu hp 160 we md daha cok attack werir.Md 8 al(2 kombinasyonuda denedim md daha ii oluor.)
|
| | |
| | #33 |
| ReaLFamiLy Forumları Moderator | md +8 aL heLe ardreamsa hele minor biliyosan
__________________ Beni ÇekemeyenLer "ANTEN" Taktırsın. aLmaN @ istanbul / ZeytinBurnu Paranın değeri arttı , insan değeri battı. Lütfen imza editLemeyi biLmeyen moderatörLer söyLesin ben editLerim ![]() |
| | |
| | #34 |
| 10-30 LvL Üyelik Tarihi: Oct 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
+7 dw daha iyi !
|
| | |
| | #35 |
| FoReWer PasaKo Üyelik Tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | +8 md rulazzz :P |
| | |
| | #36 |
| Misafir
|
adam almış siz:=) hala tartışıyonuz hayırlı olsun +7 dw şekil durur:=) belki +8 md kadar atack olmasada rakibini korkutmaya yarayabilir kaçıyor bazı bebeler senin üzerinde wlkriye bile olsa sağlam sanıyorlar ama içini bilmiyorlar |
|
| | #37 |
| Banlandım !! Üyelik Tarihi: Jul 2006 Yaş: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence +8 md daha iyi 59 lvl bir char için zaten dark vane tavsiye edilmez hadi taktın diyelim -160 hp ve -160 mp gidecek ve bu puan kaybıda sana değil rakibine üstünlük sağlayacak +70 charlar için dark vane uygundur diye düşünüyorum +59 lar için değil. |
| | |
| | #38 |
| Misafir
|
bnde biliyorum ama adam şekil istiyorsa alabilir benim demek istediğim orada sen eline +8 md al bn shard alıyım adam senden deil bnden kaçıor bunu ben cok gördüm elimde shard warken nasil kaçıyorlardı![]() md alınca kaçan yok ezüq sanıyorlar ehuhe
|
|
| | #39 |
| Warrior Üyelik Tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 79 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence ıcındekı sesi dınle hehe |
| | |
| | #40 |
| Banlandım !! Üyelik Tarihi: Jun 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
md +8 hem ap yönünden hemde healtini kesmez..
|
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |