Üyeler: 186.295 | Konular: 179.952 | Mesajlar: 1.963.174
Geri git   KnightOnline, Knight Online, WOW, Silkroad , CabalOnline, 9Dragons, DOTA, Counter Strike ve Dahası.... > Knightonline.net Forum Alanı > Knight Online Bilinmesi Gerekenler, Oyun Problemleri, Oyun Yenilikleri > Oyun İçi Genel Yenilikler
Sayfaya güncelle +8 Mirage Dagger mı +7 Dark Vane mi?*
Oyun İçi Genel Yenilikler Knight Online ile ilgili Oyun İçi Yapılan Bütün Yenilikleri Buradan Paylaşabilirsiniz.
Yanıtla

Seçenekler Stil
Alt 14-10-07, 01:09   #31
Banlandım !!

OnlyHeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0
OnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond repute

dark vane yi sana kesinlikle önermem +7 dv -160 hp -160 mp kaybı olduğu için zarara uğrarsın zaten ardream charı olduğun için dolayısı ile hp ve mp ye ihtiyacın olacak bu yüzden sana +8 md takmanı öneririm.
OnlyHeRO isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 14-10-07, 01:17   #32
35-40 LvL

cinli66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 66
cinli66 is a name known to allcinli66 is a name known to allcinli66 is a name known to allcinli66 is a name known to allcinli66 is a name known to allcinli66 is a name known to all

md 8 al dw 7 sana yaramaz m1nor 1c1n 160 mana k1r1or ve dusurdugu hp 160 we md daha cok attack werir.Md 8 al(2 kombinasyonuda denedim md daha ii oluor.)
cinli66 isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 14-10-07, 11:54   #33
ReaLFamiLy Forumları Moderator

DieorLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 66
DieorLive is a splendid one to beholdDieorLive is a splendid one to beholdDieorLive is a splendid one to beholdDieorLive is a splendid one to beholdDieorLive is a splendid one to beholdDieorLive is a splendid one to beholdDieorLive is a splendid one to beholdDieorLive is a splendid one to behold
DieorLive - MSN üzeri Mesaj gönder

md +8 aL heLe ardreamsa hele minor biliyosan

Beni ÇekemeyenLer "ANTEN" Taktırsın.

aLmaN @ istanbul / ZeytinBurnu
Paranın değeri arttı , insan değeri battı.

Lütfen imza editLemeyi biLmeyen moderatörLer söyLesin ben editLerim
DieorLive isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 24-10-07, 05:09   #34
10-30 LvL

MerT@@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MerT@@ will become famous soon enoughMerT@@ will become famous soon enough

+7 dw daha iyi !
MerT@@ isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 24-10-07, 23:01   #35
FoReWer PasaKo

GoldScorpion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 39
GoldScorpion has a reputation beyond reputeGoldScorpion has a reputation beyond reputeGoldScorpion has a reputation beyond reputeGoldScorpion has a reputation beyond reputeGoldScorpion has a reputation beyond reputeGoldScorpion has a reputation beyond reputeGoldScorpion has a reputation beyond reputeGoldScorpion has a reputation beyond reputeGoldScorpion has a reputation beyond reputeGoldScorpion has a reputation beyond reputeGoldScorpion has a reputation beyond repute

+8 md rulazzz :P

GoldScorpion isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 25-10-07, 09:13   #36
o2hrea
Misafir

o2hrea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

adam almış siz:=) hala tartışıyonuz hayırlı olsun +7 dw şekil durur:=) belki +8 md kadar atack olmasada rakibini korkutmaya yarayabilir kaçıyor bazı bebeler senin üzerinde wlkriye bile olsa sağlam sanıyorlar ama içini bilmiyorlar
  Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 25-10-07, 09:40   #37
Banlandım !!

OnlyHeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond reputeOnlyHeRO has a reputation beyond repute

Alıntı:
o2hrea adlı üyeden alıntı Mesajı göster
adam almış siz:=) hala tartışıyonuz hayırlı olsun +7 dw şekil durur:=) belki +8 md kadar atack olmasada rakibini korkutmaya yarayabilir kaçıyor bazı bebeler senin üzerinde wlkriye bile olsa sağlam sanıyorlar ama içini bilmiyorlar
bence +8 md daha iyi 59 lvl bir char için zaten dark vane tavsiye edilmez hadi taktın diyelim -160 hp ve -160 mp gidecek ve bu puan kaybıda sana değil rakibine üstünlük sağlayacak +70 charlar için dark vane uygundur diye düşünüyorum +59 lar için değil.
OnlyHeRO isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 25-10-07, 10:33   #38
o2hrea
Misafir

o2hrea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bnde biliyorum ama adam şekil istiyorsa alabilir benim demek istediğim orada sen eline +8 md al bn shard alıyım adam senden deil bnden kaçıor bunu ben cok gördüm elimde shard warken nasil kaçıyorlardı md alınca kaçan yok ezüq sanıyorlar ehuhe
  Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 02-11-07, 16:42   #39
Warrior

BuLLocK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 79
BuLLocK has much to be proud ofBuLLocK has much to be proud ofBuLLocK has much to be proud ofBuLLocK has much to be proud ofBuLLocK has much to be proud ofBuLLocK has much to be proud ofBuLLocK has much to be proud ofBuLLocK has much to be proud ofBuLLocK has much to be proud of

bence ıcındekı sesi dınle hehe

Copyright © 2008 By BuLLocK
|l|lıllıll|lll||ll|l|lll|lll|l||ll|
8 6 9 0 0 7 3 9 0 0 2 3[/b]
BuLLocK isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 06-11-07, 23:21   #40
Banlandım !!

OgedayReiS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OgedayReiS will become famous soon enoughOgedayReiS will become famous soon enough

md +8 hem ap yönünden hemde healtini kesmez..
OgedayReiS isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Yanıtla

Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)

Seçenekler
Stil