| ||||||
| Oyun Problemleri - Sorularınız - Sorunlarınız Oyun İçinde ve Dışında Karşılaştığınız Bütün Problemleri Buradan Paylaşabilir, Yetkili arkadaşalrdan cevaplar alabilirsiniz. |
| Anket Sonuçları: Deneyenler ne düşünüyor bu konuda? | |||
| Denedim, bende de virüs çıktı, sana katılıyorum. | | 116 | 39,73% |
| Denedim, bende de virüs çıktı ama olumsuz birşey olmadığını düşünüyorum | | 18 | 6,16% |
| Denedim, bende virüs mirüs çıkmadı! | | 36 | 12,33% |
| Denemedim, K2'dir, ne yapsa yeridir! | | 122 | 41,78% |
| Katılımcı sayısı: 292. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Mage Üyelik Tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Patchlerde Trojan uyarısı bulmasınnı tek sebebi şifrelenmiş kısımların olmasıdır.Tekrar diyorum patch içinde şifreli kısımlar olduğundan dolayı virüs programınız patch i yüklerken size uyarı vercektir.Bu gayet doğal bir uygulamadır.Dikkate almayınız.vVeS Patchlerin hiç birinde bizim oyun güvenliğimizi tehlike etcek bir şey yoktur.Patchlerin içinde bulunan şifrenlenmiş bazı yerler virüs programları tarafından şifreli olduğundan virüs olarak anılmaktadır.konunun artık gereği yoktur!!! |
| | |
| Reklam alanlarımız |
| | #2 |
| DeviLasH |
boswersene hocam adam o kadar hacklesinki K2 kendi sonunu hazırladı her hacklenen oyunu bırakırsa ki oyle olcak ondan sonrada artık ne yaparlar bilmiorum....
|
| | |
| | #3 |
| Rogue Üyelik Tarihi: Dec 2006
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() Bunu k2nin ya***ağını sanmıyorum milyonlarca log ile uğraşamaz uğraşmasına gerek yok sonucta charlarımız onların elinde öyle yada böyle itemlerimizi alabilirler.Sanırım FTP'yi hacklemiş birileri ve k2den habersiz böyle birşey yapmışlar.K2ye bu durum bildirilmeli bence. |
| | |
| | #4 |
| Priest Üyelik Tarihi: Aug 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 97 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
virüzZzZzzZzz
__________________ AvRiL LavigNe |
| | |
| | #5 |
| 50-60 LvL Üyelik Tarihi: Jul 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zamanında ben demiştim kimse kaale almamıştı................. http://www.knightonline.gen.tr/showthread.php?t=59869 şubat ayındaki patch da bulmuştu |
| | |
| | #6 | |
| Rogue Üyelik Tarihi: Dec 2006
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bu patchleri indirmeye el mahkum g*t gardian yapcak bişey yok | |
| | |
| | #7 |
| O şimdi PriestOflu |
arkadaşlar bende denedim sonuçta karşılıklı bir antlaşma ile başladığımız bu oyunda bizim pc mize zarar verici bir hareketde bulunduğundan dolayı mahkeme açma hakkımızı varmı? ayrıca şuan bir tanıdığımın kredikartı bilgileri ele geçirildi bu sebebden dolayı pc sine makheme kararı ile el kondu pc sinde knight vardı sonuçta proagent gibi bir trojan programı içeriyorsa knight %100 bu işin ucu onlara dokunucak ama bu mahkeme pek kısa sürmüyor sonucunu açıklıycam size fakat herhangi bir maddi kayıp olmadığından dava düşebilir maddi kayıp ın olmamasını yapı kredi dinin üstün güvenliğik sistemine borçlu arkadaş akıllı anahtar kullanın bence |
| | |
| | #8 |
| Banlandım !! Üyelik Tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
virüs var bende edenedim avast ve ad-aware ayrı ayrı truva atı(trojan) var
|
| | |
| | #9 |
| Üyelik Tarihi: Jun 2006 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 541 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şapa oturduk
|
| | |
| | #10 |
| 30-40 LvL Üyelik Tarihi: Aug 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunlarda virüs olmasının mantığı ne ben onu anlamadım :S
|
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |