Üyeler: 200.213 | Konular: 184.084 | Mesajlar: 2.020.824
Geri git   KnightOnline, Knight Online, WOW, Silkroad , CabalOnline, 9Dragons, DOTA, Counter Strike ve Dahası.... > Knightonline.net Forum Alanı > Knight Online Bilinmesi Gerekenler, Oyun Problemleri, Oyun Yenilikleri > Oyun Problemleri - Sorularınız - Sorunlarınız
Sayfaya güncelle 1466.zip ve 1472.zip'teki virüs alarmı!..
Oyun Problemleri - Sorularınız - Sorunlarınız Oyun İçinde ve Dışında Karşılaştığınız Bütün Problemleri Buradan Paylaşabilir, Yetkili arkadaşalrdan cevaplar alabilirsiniz.
Anket Sonuçları: Deneyenler ne düşünüyor bu konuda?
Denedim, bende de virüs çıktı, sana katılıyorum. 116 39,73%
Denedim, bende de virüs çıktı ama olumsuz birşey olmadığını düşünüyorum 18 6,16%
Denedim, bende virüs mirüs çıkmadı! 36 12,33%
Denemedim, K2'dir, ne yapsa yeridir! 122 41,78%
Katılımcı sayısı: 292. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Yanıtla

Seçenekler Stil
Alt 14-04-07, 19:20   #1
Mage

MagicPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 57
MagicPower has a reputation beyond reputeMagicPower has a reputation beyond reputeMagicPower has a reputation beyond reputeMagicPower has a reputation beyond reputeMagicPower has a reputation beyond reputeMagicPower has a reputation beyond reputeMagicPower has a reputation beyond reputeMagicPower has a reputation beyond reputeMagicPower has a reputation beyond reputeMagicPower has a reputation beyond reputeMagicPower has a reputation beyond repute
Standart 1466.zip ve 1472.zip'teki virüs alarmı!..

Patchlerde Trojan uyarısı bulmasınnı tek sebebi şifrelenmiş kısımların olmasıdır.Tekrar diyorum patch içinde şifreli kısımlar olduğundan dolayı virüs programınız patch i yüklerken size uyarı vercektir.Bu gayet doğal bir uygulamadır.Dikkate almayınız.vVeS

Patchlerin hiç birinde bizim oyun güvenliğimizi tehlike etcek bir şey yoktur.Patchlerin içinde bulunan şifrenlenmiş bazı yerler virüs programları tarafından şifreli olduğundan virüs olarak anılmaktadır.konunun artık gereği yoktur!!!
MagicPower isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Reklam alanlarımız
Alt 14-04-07, 19:23   #2
DeviLasH

k3m1k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 53
k3m1k is on a distinguished road
k3m1k - MSN üzeri Mesaj gönder

boswersene hocam adam o kadar hacklesinki K2 kendi sonunu hazırladı her hacklenen oyunu bırakırsa ki oyle olcak ondan sonrada artık ne yaparlar bilmiorum....

Alt 14-04-07, 20:12   #3
Rogue

audision - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

audision has much to be proud ofaudision has much to be proud ofaudision has much to be proud ofaudision has much to be proud ofaudision has much to be proud ofaudision has much to be proud ofaudision has much to be proud ofaudision has much to be proud ofaudision has much to be proud ofaudision has much to be proud of

Bunu k2nin ya***ağını sanmıyorum milyonlarca log ile uğraşamaz uğraşmasına gerek yok sonucta charlarımız onların elinde öyle yada böyle itemlerimizi alabilirler.Sanırım FTP'yi hacklemiş birileri ve k2den habersiz böyle birşey yapmışlar.K2ye bu durum bildirilmeli bence.
audision isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 14-04-07, 20:15   #4
Priest

Mc_3mI2e - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 97
Mc_3mI2e has a reputation beyond reputeMc_3mI2e has a reputation beyond reputeMc_3mI2e has a reputation beyond reputeMc_3mI2e has a reputation beyond reputeMc_3mI2e has a reputation beyond reputeMc_3mI2e has a reputation beyond reputeMc_3mI2e has a reputation beyond reputeMc_3mI2e has a reputation beyond reputeMc_3mI2e has a reputation beyond reputeMc_3mI2e has a reputation beyond reputeMc_3mI2e has a reputation beyond repute

virüzZzZzzZzz

AvRiL LavigNe
Mc_3mI2e isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 14-04-07, 20:27   #5
50-60 LvL

xUniqTurkx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 75
xUniqTurkx is a name known to allxUniqTurkx is a name known to allxUniqTurkx is a name known to allxUniqTurkx is a name known to allxUniqTurkx is a name known to allxUniqTurkx is a name known to all

zamanında ben demiştim kimse kaale almamıştı.................

http://www.knightonline.gen.tr/showthread.php?t=59869

şubat ayındaki patch da bulmuştu
xUniqTurkx isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 14-04-07, 20:29   #6
Rogue

audision - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

audision has much to be proud ofaudision has much to be proud ofaudision has much to be proud ofaudision has much to be proud ofaudision has much to be proud ofaudision has much to be proud ofaudision has much to be proud ofaudision has much to be proud ofaudision has much to be proud ofaudision has much to be proud of

Alıntı:
sumufix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
zamanında ben demiştim kimse kaale almamıştı.................

http://www.knightonline.gen.tr/showthread.php?t=59869

şubat ayındaki patch da bulmuştu

Bu patchleri indirmeye el mahkum g*t gardian yapcak bişey yok
audision isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 14-04-07, 22:09   #7
O şimdi PriestOflu

Sihirli_Oflu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 56
Sihirli_Oflu will become famous soon enoughSihirli_Oflu will become famous soon enough
Sihirli_Oflu - MSN üzeri Mesaj gönder

arkadaşlar bende denedim sonuçta karşılıklı bir antlaşma ile başladığımız bu oyunda bizim pc mize zarar verici bir hareketde bulunduğundan dolayı mahkeme açma hakkımızı varmı? ayrıca şuan bir tanıdığımın kredikartı bilgileri ele geçirildi bu sebebden dolayı pc sine makheme kararı ile el kondu pc sinde knight vardı sonuçta proagent gibi bir trojan programı içeriyorsa knight %100 bu işin ucu onlara dokunucak ama bu mahkeme pek kısa sürmüyor sonucunu açıklıycam size fakat herhangi bir maddi kayıp olmadığından dava düşebilir maddi kayıp ın olmamasını yapı kredi dinin üstün güvenliğik sistemine borçlu arkadaş akıllı anahtar kullanın bence
Sihirli_Oflu isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 14-04-07, 22:18   #8
Banlandım !!

MAROON5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0
MAROON5 is a splendid one to beholdMAROON5 is a splendid one to beholdMAROON5 is a splendid one to beholdMAROON5 is a splendid one to beholdMAROON5 is a splendid one to beholdMAROON5 is a splendid one to beholdMAROON5 is a splendid one to behold

virüs var bende edenedim avast ve ad-aware ayrı ayrı truva atı(trojan) var
MAROON5 isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 14-04-07, 22:31   #9
Super Moderator

sherion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 541
sherion Resım Yarısması Odulusherion Resım Yarısması Odulusherion Resım Yarısması Odulusherion Resım Yarısması Odulusherion Resım Yarısması Odulusherion Resım Yarısması Odulusherion Resım Yarısması Odulusherion Resım Yarısması Odulusherion Resım Yarısması Odulusherion Resım Yarısması Odulusherion Resım Yarısması Odulu

şapa oturduk
sherion isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 14-04-07, 22:35   #10
30-40 LvL

_ppr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 63
_ppr_ is a splendid one to behold_ppr_ is a splendid one to behold_ppr_ is a splendid one to behold_ppr_ is a splendid one to behold_ppr_ is a splendid one to behold_ppr_ is a splendid one to behold_ppr_ is a splendid one to behold

bunlarda virüs olmasının mantığı ne ben onu anlamadım :S
_ppr_ isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Yanıtla

Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)

Seçenekler
Stil