| ||||||
| Oyun Problemleri - Sorularınız - Sorunlarınız Oyun İçinde ve Dışında Karşılaştığınız Bütün Problemleri Buradan Paylaşabilir, Yetkili arkadaşalrdan cevaplar alabilirsiniz. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 35-40 LvL Üyelik Tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 55 ![]() |
SlM beyler.Bugün bir kaç gündür knight oynarken kapat geliyor. ve pc kendi kendine reset atıyor.bu olay 1475 pacthini yüklettikden sonra olmaya başladı. sonra bir kaç virüs programı ile knightonline ı tarattırdım ve oyunun bozuk oldugu ve pcde hataya yol açtıgı çıktı.Bir nevi virüs gibi.ve sistemi mi bozdu.Bu olayı microsoftada gödnerdim oda cevap olarak knight online nın sorun açtıgınız yazdı.Bu konu hakkında bilgilenmek istiyorum.. saygılarlar
|
| | |
| Reklam alanlarımız |
| | #2 |
| 35-40 LvL Üyelik Tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 55 ![]() |
Bide adminlerden şunu istiyorum.Kardeşim başka konularda cevap yazıyorsunuz.Bu konuarda neden kacınıyorsunuz.BUnu yazmamın sebebi sizi kötü eleştirmek degil. sadece bir öneri.Bu konulardada bişey yazarsanız. bilgilendirmek amaçlı seviniriz...
|
| | |
| | #3 |
| 62+ MasTeR Üyelik Tarihi: Dec 2006 Yaş: 83
Tecrübe Puanı: 108 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vala bende böle bişe olmuyor ama geçenlerde bi patch gelmişti deep freez 6.0 çözüyor diyolardi geçenki gibi mavi bi ekran geliyo pc resetlenmek zorunda kalıyor |
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |