Üyeler: 200.213 | Konular: 184.084 | Mesajlar: 2.020.824
Geri git   KnightOnline, Knight Online, WOW, Silkroad , CabalOnline, 9Dragons, DOTA, Counter Strike ve Dahası.... > Knightonline.net Forum Alanı > Knight Online Bilinmesi Gerekenler, Oyun Problemleri, Oyun Yenilikleri > Oyun Problemleri - Sorularınız - Sorunlarınız
Sayfaya güncelle 1475 virüs mü var?
Oyun Problemleri - Sorularınız - Sorunlarınız Oyun İçinde ve Dışında Karşılaştığınız Bütün Problemleri Buradan Paylaşabilir, Yetkili arkadaşalrdan cevaplar alabilirsiniz.
Yanıtla

Seçenekler Stil
Alt 20-05-07, 12:57   #1
35-40 LvL

orcman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 55
orcman is on a distinguished road
Standart 1475 virüs mü var?

SlM beyler.Bugün bir kaç gündür knight oynarken kapat geliyor. ve pc kendi kendine reset atıyor.bu olay 1475 pacthini yüklettikden sonra olmaya başladı. sonra bir kaç virüs programı ile knightonline ı tarattırdım ve oyunun bozuk oldugu ve pcde hataya yol açtıgı çıktı.Bir nevi virüs gibi.ve sistemi mi bozdu.Bu olayı microsoftada gödnerdim oda cevap olarak knight online nın sorun açtıgınız yazdı.Bu konu hakkında bilgilenmek istiyorum.. saygılarlar
orcman isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Reklam alanlarımız
Alt 20-05-07, 14:23   #2
35-40 LvL

orcman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 55
orcman is on a distinguished road

Bide adminlerden şunu istiyorum.Kardeşim başka konularda cevap yazıyorsunuz.Bu konuarda neden kacınıyorsunuz.BUnu yazmamın sebebi sizi kötü eleştirmek degil. sadece bir öneri.Bu konulardada bişey yazarsanız. bilgilendirmek amaçlı seviniriz...
orcman isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Alt 20-05-07, 18:27   #3
62+ MasTeR

DeathMachin3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 108
DeathMachin3 has a reputation beyond reputeDeathMachin3 has a reputation beyond reputeDeathMachin3 has a reputation beyond reputeDeathMachin3 has a reputation beyond reputeDeathMachin3 has a reputation beyond reputeDeathMachin3 has a reputation beyond reputeDeathMachin3 has a reputation beyond reputeDeathMachin3 has a reputation beyond reputeDeathMachin3 has a reputation beyond reputeDeathMachin3 has a reputation beyond reputeDeathMachin3 has a reputation beyond repute

vala bende böle bişe olmuyor ama geçenlerde bi patch gelmişti deep freez 6.0 çözüyor diyolardi geçenki gibi mavi bi ekran geliyo pc resetlenmek zorunda kalıyor
DeathMachin3 isimli üye çevrimdışı   Alıntı Yap ve Yanıtla

Yanıtla

Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)

Seçenekler
Stil