| ||||||
| Oyun Problemleri - Sorularınız - Sorunlarınız Oyun İçinde ve Dışında Karşılaştığınız Bütün Problemleri Buradan Paylaşabilir, Yetkili arkadaşalrdan cevaplar alabilirsiniz. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banlandım !! Üyelik Tarihi: Nov 2006 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Selam Arkadaşlar. Bugun bu sorun bende de vardı xtrap güncellemesinden sonra herhalde bir 3342342 defa reset attı pc ![]() Baska forumlara baktım vermis oldukları tavsiler bana bir faydası dokunmadı. Benim kendi pc de Reset soruna bulduğum çözümü sizlere anlattım buyrun. Faydası Olup olmadıgını konu altında belirtiniz lütfen... İyi Forumlar... |
| | |
| Reklam alanlarımız |
| | #2 |
| justover |
deniyorum olursa söylicem olmassa reset atacak haydi bismillah |
| | |
| | #3 |
| 55-62 LvL Üyelik Tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Akşam denicem
|
| | |
| | #4 |
| ρяσƒєѕуσηєℓ Üyelik Tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 78 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olmuyor bosuna denemeyın
__________________ The legend ![]() ![]() |
| | |
| | #5 |
| Banlandım !! Üyelik Tarihi: Nov 2006 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #6 |
| Özel Üye |
Ben denedim fiLtreyi kapatmadan.. Yine reset atti =D
__________________ ![]() нєякєѕ gülüѕüмü göяüуσя.. ѕαναşıмı кιмѕє göямüуσя.. нєякєѕ ѕєѕιмι dυуυуσя.. düѕüηdüğüмü кιмѕє вιlмιуσя.. нєякєѕ уαzdıкlαяıмı σкυуσя.. gözуαşlαяıмı кιмѕє göямüуσя.. нєякєѕ вєηι тαηıdığıηı ѕαηıуσя.. αмα кιмѕє вєηιм кιм σldυğυмυ вιlмιуσя!! |
| | |
| | #7 |
| justover |
Reset attı evet olsun denedik umutlandık heyecanlıydı sağol tombala |
| | |
| | #8 |
| 10-30 LvL Üyelik Tarihi: Feb 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 69 ![]() |
beyler tek yapmanız gereken xtrapın içindeki dosyaları silmek ve çalışan bi arkadaşınızın xtrabını istiyip kendi xtrap dosyanıza atmak ben arkadaştan aldım deiştirdim dosyaları çalışıyor boşuna filtre msn plus filan uraşmayın
|
| | |
| | #9 |
| 40-50 LvL Üyelik Tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu sorun pcdeki filitreyi pasif duruma getirdiginde cozuluyor die biliyorum ama :S
__________________ ![]() Nick: K1NgSt4r Level: 59 (Ardream Char) Job: Priest Np:Her gün Degisiyo Server:ßeramus ![]() |
| | |
| | #10 |
| 40-55 LvL Üyelik Tarihi: Oct 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() |
Kesin çözüm= Format.
__________________ Ben Şekil Yapmam Şekil Çizerim Oyunu Ben Başlatır Ben Bitiririm İşine Gelmezse Game Ower Güzelim |
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |