| ||||||
| Şikayetleriniz Forumla ilgili, Moderatorlerle ilgili, Userlarla ilgili şikayetlerinizi bu bölümde dile getirebilirsiniz.... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| DigitalMan NetKing | 250 KONTUR KAZANMAK İSTERMİSİNİZ OLAYI DOLANDIRCILIK forumda sık sık reklamı cıkan bu olay tam bir dolandırıcılık 250 KONTUR KAZANMAK İSTERMİSİNİZ diyor tel no yu gir diyor tel nonu girdin teline bir sms geliyor ve bir sifre var şifreyi siteye girdigin anda o siteye uye olmuş oluyorsun senin konturlerini catır catır alıyorlar sanırım 24 kontur gidiyor dikkatli olun
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK NEREYE GİDİYORUZ BİZ NEREYE YÜRÜYORUZ NEYE KOŞUYORUZ Helping open minded people create extra income Helping entrepreneurs create a legacy to life freedom Yazdığım Önemli Konular Şeffaf Pelerin Logosu İsteyenler Buraya |
| | |
| Reklam alanlarımız |
| | #2 |
| TheLastAzyaiL Üyelik Tarihi: Feb 2007
Tecrübe Puanı: 707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekkur ederim, bilgilendirmen icin, son 2 haftada mailime bundan defalarca geldi, ama hicbirini acmadim.
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| 62+ MasTeR |
eee forumdada var -.-"
|
| | |
| | #4 |
| Super Moderator Üyelik Tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 700 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Msn'de de geliyor bu reklamlar.. Biri kapalıyken aniden mesaj geliyor.250 Kontör Kazanmak İstermisin ? xxx.com diyor.Dikkat edin.. |
| | |
| | #5 | |
| DigitalMan NetKing | Alıntı:
BU FORUMDA VE BİR COK FORUMDA VAR BENİM FORUMUMDA DA VARDI SIRF BU YUZDEN GOOGLE A YAZI YAZDIM ARTIK O TUR REKLAMLAR BENİM SAYFAMDA CIKMIYOR
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK NEREYE GİDİYORUZ BİZ NEREYE YÜRÜYORUZ NEYE KOŞUYORUZ Helping open minded people create extra income Helping entrepreneurs create a legacy to life freedom Yazdığım Önemli Konular Şeffaf Pelerin Logosu İsteyenler Buraya | |
| | |
| | #6 |
| Super Moderator Üyelik Tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 700 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eğer öyle bişey yapabiLirsek iyi oLur.Ben adminLere iLeteyim.. |
| | |
| | #7 |
| Emekli S.mod Üyelik Tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 584 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #8 |
| Kuvvet Mira Fun Clup Üyelik Tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #9 |
| 62+ MasTeR | eee beğendiysen repleri görelim |
| | |
| | #10 |
| Z.K.Ü (Isletme) xD |
kaldırılsın hepsiiiiiiiiiiiiiiii
__________________ FixeFixe Hey Gidi Günler Hey <<PressOK>> Bazı Efsaneler Sönmez... |
| | |
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |